Українська Манітоба
-
Дякую, що ділитеся інформацією! Підкажіть ще, будь ласка, чи підійде для того, щоб отримати з консульства готовий паспорт, Express конверт з Canada Post? І чи треба на кожен паспорт окремий коверт, чи можна один більший для двох паспортів разом?
-
Добрий день, підкажіть, якщо робити паспорт дитині до 16 років, то треба свідоцтво перекласти на англійську та нотаріально його завірити?
-
Як це все працює в 🇨🇦 на жаль, я Вам не можу точно відповісти, то запитаєте в консула, чи можна кілька паспортів в один конверт, але це дуже наврятче, бо кожен паспорт це окремий case як то кажуть. Щодо Canada Post Express конверт, також запитайте. Я знаю лише про DHL і нещодавно додана послуга доставки паспортів через візові центри VFS Global.
-
Згоден. Так само. В дитини через рік спливає паспорт, заздалегідь зробили новий, прискорено. Бо в Європі то зробити набагато легше
-
-
Гарне питання😅. Війна тут не виправдання, бо багатьом чхати на стан свої документів, поки не припече. Ще 2 роки тому до одного Посольства в Африці зверталась за 🇺🇦 паспортом бабуся, яка нелегально перебуває в Гані майже 40 років! Її радянський закордонний паспорт закінчився в 1984 році.