Українська Манітоба
-
Вітаємо, Станислав Власов! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ви мабуть ще від стресу після стибзеного байку не відійшли 😂 Мається на увазі, що байк коштує 400 і без подальших витрат на на нього = 4 проїзних на автобусі. Або 400 долл це десь щомісячні витрати на авто, тобто у порівнянні, байк окупається за один місяць. Фуууух аж самій душно стало🤣
-
🔫 @GGArbitrage кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @roman_don_juan, @katharine_k, @Olga_Zelenska, @Solidprincipless, @isaychik_d, @YefymH, @rrrrtvvvvw, ... ... Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Користувач GGArbitrage, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Людина вписується в договір замість того хто з‘їзжає В МPI подається адреса де ви живете
-
Це як?З підписанням договору до січня місяця
-
Наразі немає вільного часу, але я буду мати вас на увазі 😃🚴♂️
-
Хто бронював місця по посиланню на виїзний прийом Консула до Вінніпегу, але на другу дату? Імейл прийшов що час заброньований, але чи це так? Тому що там чітко було написано що дане посилання тільки для бронювання на 26 - 27 травня. Задав це питання в консульство, але відповідь прийшла не на моє питання, мабуть помилилися та прислали інформацію яка не відноситься до мого питання.
-
Здається 3х кімнатна квартира за 1295$ в місяць + 60$ світло 480 Waterfront Dr За подробицями пишіть в приват
-
Всім привіт, хто може підказати speaking club або вчителя англійської не онлайн в місті Вінніпег? Дякую 🌸
-
Доречі, цього року ми вирішили не лише тільки падати на хвіст багатим друзям, що мають свою віллу біля озера, а і самім орендувати на тиждень десь котеджик. Ще й досі можна «втовпитись» і знайти вільний котедж. Я ось тільки що забронювала на «крутому популярному мальовничому» Lake of the Woods котедж прям на березі озера, $1650 на тиждень коштує. Не прям страшні гроші, якщошо
-