Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Помагають тим, хто сам робить якісь кроки. Такі організації як правило мають пул роботодавців, з якими працюють.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    Ваші друзі єдині хто туди звертався? Думаю ні. Мова про те що комусь вони помагають з пошуком - а комусь ні. Я також маю знайомих які наврядчи менше зусиль приклали ніж ваші знайомі, але для них манітоба старт була лиш тратою часу, який можна було потратити більш корисно шукаючи самому. Їхня допомога часом не більше ніж ви відкрити індід і полистати його. Тільки ви на це потратите 20 хвилин, а з ними пів дня мінімум враховуючи дорогу/черги і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костя
    wrote on last edited by
    а роботу шукають ті хто цього не потребує? 😂 Я такого вислову ще не чув 👍👍👍 Та і я нічого поганого не сказав про OFE. А навіть навпаки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    А як на рахунок тих які там були і не побачили в цьому жодної користі для них. І як би ти не знав детально як вони помагають, аде якщо ти не отримав жодного профіту від них - що це міняє? І тут є один ньюанс. Люди розказують що клнкретно їм це нічого не дало - і це правда. А ви розказуєте що вони всім помагають - і це не правда. Це брехня я плювок в дице тим людям що дупу на куски рвуть шукаючи як на хліб заробити, а ви кажете що вони нічого для цього не роблять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костя
    wrote on last edited by
    та і роботу я знайшов не через них тому що я сам знайшов раніше роботу. Однак вже пройшло більше пяти місяців як від них ні духу ні слуху. Але так...Як ви кажете. Можливо це я тормоз і потрібно мені було того коуча задовбувати кожного дня і нагадувати про себе 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Люди, які розказують, що ці організації не помагають, не розуміють, як вони працюють. Я сам був клієнтом цим організацій багато років тому. Моя дружина волонтерила у Манітобі Старт кілька років тому. Дуже добре знаю, як вони працюють, і помогли вони багатьом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    Тобто ви таки впевнено повторюєте що люди яким вони не помогли знайти роботу - самі цього не хочуть. І вважаєте це норм?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Однак, це тільки ваш досвід, чи не так? Вам не сподобалось - окей. Однак, категорично заявляти, що ці організації нікому не допомагають і нічого не роблять - це занадто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1230722252T Offline
    t1230722252T Offline
    **
    wrote on last edited by
    1бедрум 1548cad. 2 бедрум1749cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзвонiть. С тваринами можно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костя
    wrote on last edited by
    ну не знаю...коли я вперше прицшов в офе з чорновим варіантом резюме то на мене подивились як на якогось дивного. Коли ж я приніс резюме туди де я працюю то вони були здивовані і взяли з руками і ногами. Просто потрібно покладатись сам на себе аине довіряти пошуки роботи агенціям які працюють зі швидкістю підстреленого равлика.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Значить вам не потрібна була робота від роботодаців, з якими ці організації працювали. Я моніторив сайт Манітоба Старт щодня. Був підписаний на розсилку, яка регулярно приходила на емейл. Ходив до мого коуча щодватижні з апдейтом, як я шукаю роботу, показував моє резюме та проходив мокап інтерв"ю. Вам дають набір інструментів у цих організаціях, і тільки ви вирішуєте, чи брати вам ці інструменти чи ні і йти своєю дорогою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Лол! Сanada Life, Scotiabank, TD Bank - одні із найбільших роботодавців Канади. Вони кого кинули? Аналогічно, ви знайдете вакансії від Manitoba Hydro, City of Winnipeg тощо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    Якщо манітоба старт допомогла хоча би комусь - це дуже круто, вони вже заслужили великої поваги. Вони не можуть допомогти з роботою всім, і це норм - жодна компанія з пошуку робіт цього також не може. Просто не потрібно узагальнювати що вони всім надають хороші варіанти і кому ні - то це значить що люди цього самі не хочуть. Не всі!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костя
    wrote on last edited by
    то для чого ці організації співпрацюють тільки з деякими працедавцями?! А я скажу. Тільки з тими де людину найлегше "кинути". Праця в дуже поганих умовах, мінімум бенефітів, низька зп і т.п. Але то таке.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Аналогічно, через КУК Манітоба влаштувалось сотні людей на роботу. Через одного єдиного волонтера. Без жодної винагороди з боку роботодавців. Однак, працевлаштувались ті, хто відповідав вимогам або прагнув відповідати вимогам і все для цього робив.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Це не рекрутингові агенції. На жаль, тут з цим погано. Вони помагають з резюме організовують ярмарки, соver letter, references. Ви до них приходить, грубо кажучи, з вакансію з indeed , а вони помагають вам правильно подати , зібрати доки і щоби це все виглядало профешинал, можуть допомогти підготуватися до інтерв'ю, якщо хтось думає, що це легко, то після двох 50 хв інтерв'ю, які в мене були день в день під час ланчів основної роботи , я неділю пігулки від голови пив. Те, що без підготовки, це просто жах. Тому те що я написав, вони готували зі мною занять 3-5 індивідуальних Манітоба старт і то я кинув ... разом ... шукали обов'язки, як правильно написати і т д І працють вони з Вами роками поки роботу не знайдете Ось вам ще й репетитор безкоштовно, воно дуже прокачування інглиш Все було онлайн, дуже зручно Старайся по максимуму використовувати все що вам діється в той спосіб який вони працють а не переробити їх від себе Ми з волонтером репетитором з ім центру до цього часу просто списуємся перед важливими ситуаціями і вона радить як краще Чи листа на написати з претензіями в гавермент чи роботодавця чи що, так щоб образливо не було. Вона каже що ми східноєвропейці дуже стрейтфорвард)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Роботодавці НЕ ПЛАТЯТЬ грошей ні Манітоба Старт, ні OFE Ці організації живуть виключно на гранти від уряду та філантропів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    А хтось так заявляв? Мова ж про те що не всім вони помагають
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костя
    wrote on last edited by
    і ось ключева позиція цих "агенств". Робототавці з якими співпрацюють ці організації 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    я так і зробив, просто інформую про їх пропозицію. я переживаю за людей які мови не знають і підуть на це
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags