Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 214.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У них немає бюджету на переклад чи вичитку правил на різних мовах. Адже не можуть тільки мати офіційний переклад на українську, тоді треба перекладати на купу інших мов одночасно. Є англійська та французька мови
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Неодноразово пробували, але питання не в КУК, а в МРІ.
    1 Reply Last reply
    0
  • t513191838T Offline
    t513191838T Offline
    Matrix Panda
    wrote on last edited by
    Але тим не менш, якщо тест можна здавати на 28-ми мовах, то можна було ю принаймні якось спробувати зрушити цю тему з місця
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Не можна перекладати документи MPI без їхньої згоди. Є неофіційний переклад, але його так і не веріфівкувли з MPI. Тому поширювати не можуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    А хіба в Канаді є звернення на «Ви» ,я такого ще не чув . А то що вам насіяли звернення на «ви» монголо-татарські племена це не моя вина. Вас всім не здається ,що ви дуже багато просите від людей ,які вас нічого не забовязані!? Хочеш книжку на українській,зроби свій вклад в громаду і зроби її , а не вимагай від інших щоб вони тобі зробили .Бо вони зробили дуже багато ,надзвичайно багато .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня 🙂 Хто може роз'яснити систему пенсіонних відрахувань ?Я ньюкамер і на роботі дали форму на відчислення заповнити.Дуже вдячна буду ,якщо підскажите що робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t742451633T Offline
    t742451633T Offline
    Kyrylo Murashev
    wrote on last edited by
    Якщо ви про англійську то тут як раз немає звернення на ти. You це «ви». Саме тому воно і використовується в однині і множині. Доречі аналог «ТИ» всеж таки є, але використовується у дуже специфічному контексті, це слово: thou, thee, thy. Тож не плутайте людей! В Канаді всі на ВИ.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Звичайно що ні. Той переклад старий.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я ж кажу, що потрібно перекласти тоді на десятки інших мов, а не на українську тільки. Українці не є вибраним народом перед іншими народами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t513191838T Offline
    t513191838T Offline
    Matrix Panda
    wrote on last edited by
    1) Ви пишете і звертаєтеся українською, то будьте такі ласкаві використовуйте форми ввічливості відповідно до норм українського правопису. Ввічливість не є чимось навіяним і до чого тут монголо-татари? Взагалі мимо. 2) Щодо вашого ствердження, що в англійській немає "Ви", то тут Ви також не праві, оскільки "You" використовується як ввічливе "Ви" і як "Ти", це залежить від контексту, окрім того в англійській мові є звернення "Ти/Thou", яке дуже архаїчне 3) Чому Ви мені закидаєте якусь тему забов'язань, якщо я нічого не вимагаю, а просто намагаюсь зрозуміти суть проблеми?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Оце я розумію креативний підхід 👏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    І ці діти україномовні? Якщо так, то це дивовижно! Бо в школах моїх дітей жодного україномовного куетівця 😔 І в школах дітей моїх знайомих та ж ситуація, навіть трошки гірше...
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Людина пише «ми з вами не переходили на ти « відповідно до цього контексту вона має наувазі що ВИ це слово поваги ,але не важливо чи я звертаюся до хлопчика 5 літнього чи до бабусі в 70 років ,я звертаюся на «you» ,так шо тут немає поділу .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KZ
    wrote on last edited by
    Costco
    1 Reply Last reply
    0
  • t513191838T Offline
    t513191838T Offline
    Matrix Panda
    wrote on last edited by
    "You" в англійській мові використовується в множині, однині і як ввічлива форма. Цілих три способи використання, уявляєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t513191838T Offline
    t513191838T Offline
    Matrix Panda
    wrote on last edited by
    Але Ви не пишете англійською, в українській мові саме "Ви" використовується як ввічлива форма, а не "Ти", і це не "форма поваги" оскільки ввічливо можна, а іноді треба звертатися до людини, яку не поважають, тому це "форма ввічливості"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jen
    wrote on last edited by
    Шось душно 🥱
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vovkotrub
    wrote on last edited by
    По програмі українці можуть купити одне житло для себе. Теоретично ви можете купити у іншій провінції, але схоже тим самим підкреслюєте що плануєте переїзд вже зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t513191838T Offline
    t513191838T Offline
    Matrix Panda
    wrote on last edited by
    І ще я спростую Вам міф про монголо-татар. По-перше, немає такого етносу. Є монголи окремо, і є татари окремо. Монгольська імперія формувалася різними кочовими племенами тюркського походження. І саме Монгольська імперія, а не Монголо-татарська орда, як це метаморфозувалося в совєтській історії. Якщо Ви апелюєте до московитів, то називайте речі своїми іменами і не плутайте їх з представниками Монгольської імперії, які не дожили до наших днів. Теперішні московити, в переважній більшості, це виключно плід збочення ідеологій комунізму та нацизму з домішками фашизму, расизму, шовінізму. Але тим не менш не існує мов, в яких немає ввічливої форми звертання.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags