Українська Манітоба
-
Підтверджую. Знайомий переїхав з Манітоби декілька міс тому до Калгарі. Каже роботу знайти за 18-20 можна, але й аренда дорожча. Сказав в Калгарі великих грошей (на страті, з ходу, як багато хто хоче) не заробиш. Тепер переїхав ло маленького містечка за 500км від Калагрі. Знайшов вахтову роботу з нафтосфері за 35кад.
-
100%
-
Користувач Dimdodimdo, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("це не ремень гр..") не відповідає мові правил чату.
-
Поки не почнеш рахувати податкі …🫣😆
-
Red Deer прекрасне містечко! Таке враження що місто побудували в лісі, річка протікає, дуууже нагадує західну Україну… Розташований так що година-півтори їзди до Калгарі, Едмунтона та Rocky Mountain 🏔️ Мені дуже сподобалось там, але це моє сприяття, я люблю невеличкі міста ❤️
-
Тільки що сфоткала, може комусь актуально
-
Теж маємо там знайомих, їм подобається, за кулі нічого не казали… а де вони не прилітають?
-
Можливо, але візуально живописний, симпатичний і ніяк не нагадує діру…
-
Всім привіт. Я обожнюю грати в настільний теніс. Підкажідь будь ласка чати/групи саме Вінніпегу є? Буду вдячний за любу допомогу. П.С. англомовні группи/чати також шукаю :)
-
Я собі боюсь уявити що люди за Брендон думають 🫣😆 А! Напевно нічого поганого бо є докази британських вчених!
-
www.stocktrades.ca/safest-cities-in-canada/ Прикро що Манітоба не входить в цей список…