Українська Манітоба
-
Якщо не секрет, на якому заводі вона працює?
-
Для чого собі ставити ліміти? Якщо є англійська, то можна пробувати себе в інших індустріях. Останній приклад: одна жінка працювала юристом в Україні, до Вінніпегу прилетіла з двома дітьми у квітні, чоловіка росіяни вбили, будинок зруйнований. Мінімальна англійська була на початку. Тут спочатку пішла на production line worker на один із заводів, вчила мову, зараз на тому ж заводі працює quality assurance technician із зарплатою $63К. Така невелика кар'єра буквально за 6 місяців.
-
Доброго дня! Будь ласка підкажіть, я все життя працювала дизайнером з дорогими тканинами( home textil) як я розумію в Манітобі мене чекає максимум робота посудомийки? Які шанси отримати роботу водієм або прибиральницею ? Бо як я розумію це буде найкраща пропозиція? І можливо хоч би трішки розуміти розмір заробітньої плати ? Всім дякую і гарного дня🙏🇺🇦
-
Ми вчора брали в Freshco балтійські, більш менш схожі.
-
Гарно дякую пане Кирило
-
На це питання ви тут відповідь не отримаєте. Ніхто не знає ваших обставин і вподобань. Крім того у цій групі здебільшого люди які не були у інших провінціях, це ж група манітоби. Що можна сказати абсолютно точно це те що в Манітобі дешевше, найбільше Українське комьюніті і легше отримати ПР за умовою якщо працюєш на місцевого роботодавця. Ви маєте розуміти що на те що тут так є свої обставини, котрі я називати не буду бо тут як виявилося не можна казати про мінуси бо це провокує великий срач. Дотого ж навіть якщо я (або хтось інший) назву ці мінуси це наврядче буде обьєктивно бо в інших місцях Канади я не був і не можу казати порівняно до інших місць.