Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 213.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Та оно у всьому місті весело ,тьфу тьфу тьфу хай не почнеться новий холівар від свідкив вінніпегу . Але статистично десь не так «весело» або шанси бути на веселі не 1 до 12 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Блін, сарказм😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    Все тому, що люди які росли в Кривому Розі, Миколаєві, деяких районах Харкова та Дніпра не бояться Вінніпезького даунтауну.😅 Я вже мовчу про тих хто прилетів з Екваторіальної Гвінеї, Гани, Нігерії тощо.😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    То був чистою води сарказм . Це як сказати що в Україні треба всього то розмовляти українською щоб доробляти мільйони . Зрозуміло що в той ж самій Україні буде важче , якщо ти не знаеш мови . Але ж мова це не є ключ аж ні до чого .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Просто нагадаю таку історію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Років вісім тому, ходив я на курси для ньюкамерів з Іваном з Новосибірська. Так от, одного разу приходить Іван на курси з підбитим оком. Кляне Вінніпег на чому світ стоїть: кримінальне місто, бандити, по ночах небезпечно і т.д. Питаю, що сталось. І от Іван розказує, що пішов він вчора в якийсь нічний клуб. Трохи випив горілки і захотілось йому забити косячок маріхуани. Це було за кілька років до легалізації, тобто в той час нелегальщина була. Згадує Іван, що йому його сусіди-такі-самі-іммігранти розказували якось, що купити траву можна завжди в індіанців. От Іван і знаходить в клубі перших-ліпших індіанців і питає їх: "Маріхуану продаєте? Я б купив." Хлопці, довго не думаючи, кажуть "Авжеж! Тільки давай вийдемо надвір." Надворі Іван гонорово витягнув гаманця, щоб розрахуватись - і тут хлопаки тут же дали Іванові під око, забрали гаманець і дременули геть. Зрозуміло, що ніякої трави у них не було. От Іван, під час свого наміру здійснити кримінальне правопорушення - купити нелегально марихуани, отримує дуже негативний досвід про Вінніпег. Зрозуміло, що Іван нікому особливо не буде розказувати про свої пригоди та злочинний намір, але він буде пам"ятати про підбите око та розказувати про кримінальний Вінніпег усім, кого тільки зустріне. От така історія...
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Ну от не певна😂 я знаю англійську на 12 балів з 12, але поки що заробляю 15$ на годину. Аби була висока зарплата треба ще бути якимось вузьким спеціалістом у якійсь затребуваній сфері. ( моя зарплатня виросте скоро до 19, але до отих 92 000 на родину то ще зростати і зростати)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    В основному злочини там стаються всередині однієї демографічної групи. Уявіть, у даунтауні є хороші школи, куди ходять діти самі пішки. Студенти живуть біля університету Вінніпегу. Багато молоді живе у багатоквартирних будинках. І при чому багато років або й поколінь. Без будь-якого страху, але з цілком звичайною обережністю, яка повинна бути усюди. Так чи інакше, в центрі у ресторанах чи барах фіг знайдеш вільне місце у п'ятницю чи суботу. Тисячі людей
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Я дивився доречі якись відос від якогось суперкрутого шрінка, так там казали про цю травму дитинства , коли людина росте в середовищі неблагополучному , типу кривого рога 😅(холівар in 3…2..) то це для них в житті у майбутньому становиться лакмусовим папірцем «стабільності» та «відчуття дома» , а коли все навколо дійсно стабільно , безпечно і дійсно по домашньому - то для них скука та маразм 😂 даунтаун їм подававай) це лікується доречі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Та ні, я з Кривого Рогу. Жили там до 12 року. Але саме отих наркоманів і нестабільність терпіти не могли. Пізніше насолоджувалися безпечною Вінницею і Київом (жили на Либідській). І в мене багато друзів і знайомих які з Кривого Рогу саме через оту небезпеку і в цілому через саме місто їхали. Тому то таке. А багато хто і досі лишається і міняє місто на краще. В кого яке покликання. А тут ми шукали більш менш безпечне місце, прям от у Даунтаун не тягнуло. Хоча мені подобається центр, архітеркурно подобається, є купа цікавих містечок там. Але ввечері звісно я там не гуляла;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Дуже по рузькому в перший раз звучало 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t393971754T Offline
    t393971754T Offline
    Wladek / ▬▬|═══════>
    wrote on last edited by
    На сорок другий раз, не повернешься додому
    1 Reply Last reply
    0
  • t393971754T Offline
    t393971754T Offline
    Wladek / ▬▬|═══════>
    wrote on last edited by
    Чого? Серйозно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач Manysoul, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("На 42 не поверн..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Ну статистично 41 прогулянка із 42 будуть нормальні 😅😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t742451633T Offline
    t742451633T Offline
    Kyrylo Murashev
    wrote on last edited by
    Просто як на мене все що менше за 200 000 то не є рівнем статку коли можна казати про комфортне життя. Може це я дебіл але це з моїх власних міркувань і розрахунків.
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Та то вище писали, що це стільки треба заробляти родиною аби на перший внесок на будинок назбирати за 2 з чимось роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t742451633T Offline
    t742451633T Offline
    Kyrylo Murashev
    wrote on last edited by
    А що за магічне число 92000? Чому 92 а не скажімо 70 або 400000?
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Скоріш за все з ваших. Це може якщо постійно десь літати на відпочинок, вдатись тільки у брендовий одяг і їсти щось ексклюзивне. При ношому бюджеті на суму навіть і в 100000 можна добре жити. Але дійсно вимоги у всіх різні. І різний рівень життя в Україні був.
    1 Reply Last reply
    0
  • t393971754T Offline
    t393971754T Offline
    Wladek / ▬▬|═══════>
    wrote on last edited by
    А хтось spare change
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.