Українська Манітоба
-
Треба вводити бан за токсичність. Ви мусолите одну і ту ж тему вже 100ий раз. Що від цього змінюється? Вкладайте свою енергію в щось корисне, розробіть програму адаптації для indigenous people і вишліть її міністерству охорони здоров’я, якщо вас ця тема дійсно так тригерить.
-
Вкину вам корисної інформації, зараз у багатьох мобільних операторів проходять акції, можна отримати більше інтернету за ті ж гроші або навіть дешевше. В мому випадку Koodo, було 70$ за 30 гб, трішки погрався з тарифами на сайті і стало 50$ за 40. Ту саму акцію бачив і в Fido. Немає ніяких fee, якщо робите все онлайн, може комусь буде в нагоді.
-
Ще трохи і червоні воронки приїдуть
-
Хотів довго писати про поняття «обсяг споживчого попиту». І що Канади завдяки українцям, що зараз приїхали , ледве-ледве ось набралось 40 млн. Майже. Скоро. Святкують. Не кажу, що це виключно українці зробили таку цифру. 40 млн громадян на таку територію. Писав би ще, але брак часу , та й не впевнений, що доцільно.
-
Ну якщо вдячний, то треба закруглятись, бо чорні воронки вже руки потирають
-
Хто хоче депортацію
-
В Канаді все справедливо
-
globalnews.ca/news/9733703/canada-afghanistan-advisers-lawsuit/ Є і зворотня сторона CUAET, не всі так вже задоволені цією програмою і відчувають що до других націй/народів це не справедливо… Демократія 🤗
-
Да хто сказав що не подобається? Я знав куди та навіщо їду та задоволений на 120%. Я щось погане про Канаду сказав? Але не треба путати навіщо це зробила Канада, для них це в першу чергу грощі, а вже потім допомога бідним українцям. Якщоб це була допомога в першу чергу, миб не вважалися економічними мігрантами та отримували усі бенефіти біженців, але ми саме праціники яким трішки допомогли на старті, все) Я буду завжди вдячний Канаді за цю можливість, але не треба забувати що країна теж отримала що хотіла)
-
Користувач DmitriyCryptoT, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Таке враження, що свої ж у ГУЛАГ канадський відправлять🤣 Ніякої критики не можуть сприймати, навіть об‘єктивної. Самі канадці сруть свою країну та її владу через день, а нам що не можна? Податки платимо тому вже теж пора частиною суспільства бути)
-
Мені здається Канада більше робить «ставку» на наших дітей та наступні generations ніж на нас, хто сюди приїхав;)
-
Бюджет - це бюджет у будь-якій країні. І у будь-якій організації. Можна завжди цифру потрібну підставити. ООНи і їхні програми «розвитку та допомоги» - це вже наприклад «прітча во язицех» : скільки вони пишуть і скільки і як реально доходить. Чим Канада з бюджетними програмами відрізняється? Хтось бюджетні програми на мільярди дітям у Африці витрачає, хтось на війну в Україні. Та й якось же оборонному комплексу (який тут чималий та тісно пов’язаний з комплексами США та Британії ) треба існувати.
-
Саме тому зараз і зробили такий "CUAET" для сірійців та громадян Туреччини. Але там є чіткі дати, коли програма завершиться. І їм не роздають гроші відразу, трохи інша процедура. Більше того, щоб отримати ту візу, там процедура перевірки набагато довша, ніж для українців
-
Хто не згодний той муше їхати з Канади
-
Якби Канаді була б так потрібна дешева робоча сила, то вона б тримала спрощену процедуру отримання робочої візи на постійній основі. CUAET був зроблений саме з метою допомогти українцям знайти прихисток. І не потрібно тут принижувати те, що зробив уряд.