Українська Манітоба
-
Можливо в мене трохи друге уявлення про вікову шкалу дітей? Для мене дитина це 0-18 років. Мій поінт в тому що перші пʼять років дуже важко років…потім кіндергатен, школа там вже легше…декрет зробили вже півтори року, колись було три місяці…
-
Нам заскладно, в нас малюк менше двох. Легше злітати, але вагаємось як З Торонто добратись до нього. Якщо є можливість позичити машину і є можливість купити тур автобусом, то краще машиною- так?
-
Добрий день, шановні. Виникло питання, сина запросили на день народження до однокласниці ( місцева) , їй виповниться 9 років. Що тут прийнято дарувати ?
-
Доречі до сторожил канади є питання. Хтось їздив на ніагарський водоспад з Торонто туром. Краще орендувати машмні і добратись туди чи взяти тур?
-
Каже чоловік, заселили, покормили. Відправили плавати на каяках, тишина і спокій, ловить дзен 😅😌😌😌
-
Я за порадою іншого ньюкамера взяв сім-карту Rogers для себе та дружини. Потім хлопець з Bell ходив по будинку, де ми живемо, і запропонував перейти до них і платити за телефон менше ніж, сплачуємо ми. Я написав про це в Rogers, що хотів би змінити оператора, бо мені тут пропонують інші умови, більш вигідні. Ми з ними поспілкувались в онлайн-чаті і вони мені дали плюс-мінус такі ж самі умови, як пропонував Bell і навіть більше data, хоча я не дуже часто користуюсь інтернетом за межами дому.
-
Та мені теж скоро