Українська Манітоба
-
Риби крилатки на людей не нападають, хіба що ти сам будеш намагатися її задіти. І краще уночі не плавати, бо вони виходять на полювання і ти у темряві можеш її просто зачепити випадково. Вдень вони ніколи не підпливають до людей , глибоко на дні тусять.
-
Інтерфейс тіктока
-
Користувач Владимир, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
Провів невеличке розслідування :) Адреса цього будинку 448 Hargrave st. Цей мурал - це типу самовираження/месседж Канадсько-Українських музикантів. Є навіть сайт з їхньою музикою і з "поясненням" до цього муралу olesia.com/olesia-mural/
-
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо прибув з несподіваним візитом до Києва в суботу. Фото канадського прем’єра у Києві з’явилися у соцмережах та у канадських ЗМІ. Прем'єр-міністр Канади перебуває в Україні разом із віцепрем'єр-міністром Христею Фріланд, яка має українське походження. Візит Трюдо не анонсувався, як і більшість візитів західних урядовців, з міркувань безпеки. У Києві Трюдо розпочав візит з участі у покладанні вінків до Стіни пам'яті, присвяченої загиблим у російсько-українській війні. Це вже другий візит Трюдо до України з моменту початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року. Востаннє Трюдо відвідував Україну у травні 2022 року. У травні 2023 року президент Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Канади Трюдо, у якій обговорив програму довгострокової співпраці в сфері оборони, а також відзначив початок конфіскації російських активів у Канаді. Canada's PM on surprise visit to Kyiv as Ukraine steps up counteroffensive against Russia www.cbc.ca/news/politics/trudeau-ukraine-visit-counteroffensive-russia-1.6871411
-
Насправді вони дуже шустрі, не думаю, що вам вдалося би її помацати))
-
Ну зараз-то розуію, а 17 років тому - не дуже)
-
А ось це уже була погана ідея)) ви ж розумієте, що вона б захищалася)) у Туреччині їх повно, ніхто з місцевих не звертає на них уваги. Просто треба тримати дистанцію
-
Так я ж і кажу, що вона на дні "сиділа", я намагався до неї пірнути, трошки не вистачило повітря. Вирішив збігати за маскою і пірнути ще раз, може навіть доплити, помацати її)
-
Так..)
-
Вони і справді гарні дуже Проте…краще таку красу спостерігати на відстані))
-
@tetikeen ^^