Українська Манітоба
-
Доброго вечора. Шукаю уколи моваліс (meloxicam), або мідокалм. Можливо, хтось летітиме з України до Вінніпегу і може привезти.
-
Вітаємо, Myroslav Sirko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Мені як користувачу і людині від банківської системи треба щоб мої гроші були там де я поклав, стільки ж скільки і було як мінімум, і я міг би користуватися грошима як мені треба. Наша банківська система це дозволяє. Україньска - ні. В Україні я мав тримати гроші в чотирьох різних банках щоб хоча б не втратити гроші коли був банкопад а потім бігав по відділеннях щоб все зняти як якийсь злочинець знвмаючи особисті гроші з яких сплатив всі податки. Говорячи про банківську систему Украхни - то сміх крізь сльози. Хоча відправити гроші на лохюуа можна швидше мабуть.
-
А щоб вам кісточка від кавуна в горлі стала за такі побажання🫣😅
-
Зараз доречі такий чудовий іестиваль в центрі П.С. На ньому нікого не прирізали , ні в кого гічого не кинули, і нічиї вікна не вибили)
-
Ні… я мучалась пів ночі і занесла в бейсмент води, вона ж пити мабуть хоче