Українська Манітоба
-
Селять на місяць
-
Доброго дня, хто найближчим часом їде в Україну з Вінніпега (за 3-4 тижні)? Пропоную винагороду за супровід підлітка 13років. Мій номер 431-276-8623
-
Доброго вечора, питання для тих хто тут можливо більше року. В мене є звичка з кожного доходу(зп і т.д.) відкладати якусь частку коштів. Які тут в Канаді є інструменти по збереженню і примноженні заощаджень? Головне щоб це був надійний і ліквідний інструмент. Депозити тут бачу не "дуже" Хто чим користується???
-
В CIBC є окремий рахунок saving, в інших банках здається також.
-
Є GIC (Guaranteed Investment Certificates), погугліть про це, але там має бути фіксована сума на фіксований термін. Тобто не вийде поповнювати його постійно. Плюс також зауважу, що можна подивитись відсоток по GIC на сайті банку, а потім спитати в свого менеджера, чи є якісь спецофери. Мені так в RBC запропонували вище ніж було на сайті. Також зараз в Tangerine непоганий рейт на звичайному Savings акаунті, але це діє тільки до 31 жовтня 2023 (5,25%)
-
Gopeer радили тут
-
Тільки треба розуміти, що дохід з goPeer буде оподатковуватись на загальних підставах по вашому marginal rate. Якщо інвестуєте з goPeer, то юзайте опцію Auto-invest і поставте певний відсоток чи суму на кожний кредит, щоб максимально диверсифікувати портфоліо. На жаль, на goPeer не можна відкрити TFSA рахунок. Якщо є вільний ліміт на TFSA, то краще відкрити рахунок у банку і купити cashable GICs. Зараз є банки, які пропонують під 3.5-4.6% річних. Також можна і звичайний saving account. Залежно від розміру депозиту можна мати 2.7-4.6% річних.