Українська Манітоба
-
-100 MPNP Points
-
Треба просто завалити орка у туалеті і тоді нарахують більше
-
Дякую, бухгалтера немаю ,планував сам все подавати і вести підрахунки ,ссилку цю також бачив ,хотів запитати з власного досвіду чи хтось таке веде ,бо записувати кожну поїзду звучить трохи безглуздо.
-
Головне мати усі чеки на купівлю бензину, повернення будуть рахувати саме за чеками. Стосовно logbook- якщо у вас є якийсь щоденний звіт від працедавця в їх програмі/аплікації де вам роблять замовлення- просто зберігайте, і цього має бути достатньо для доказу.
-
Вітаю, Шановні Українці! Мене звати Лейс Одібат Я менеджер будинку, який розташований за адресою 610 Portage Ave. Вінніпег, MB R3C 0G5, Канада. Я розмовляю Українською, Англійською, Арабською, та Російською мовами! Назва компанії - Mainstreet Equity Qorp! Я хотів би надати деяку інформацію про наш чудовий будинок. У нас є супермаркет на головному поверсі, де можна придбати все необхідне для дому, бібліотека, де мешканці можуть брати книги (безкоштовно), оранжерея, де кожен може вирощувати квіти, і приватна зона для спілкування та відпочинку.(сад) безкоштовний тренажерний зал і більярдний стіл, медична приватна клініка, та кафе (обід за 12,5$) конференц-зал, де орендарі можуть домовитися з нами про вечірку чи проведення заходів, охорона 24/7 Автобусна зупинка навпроти дому. Мешканці дуже привітні! (люди похилого віку, студенти, робітники ) Без дітей.Тільки 18+. Це чудове місце для новоприбулих українців, стати мешканцем нашого будинку З доступними цінами на квартири Починається з: 1 спальня звичайна 844$ 1 спальня велика 911$ 2 кімнати 1064 $ Увага!!! Всі комунальні послуги входять у вартість (електрика, вода, опалення, кондиціонер ). Не потрібно платити за це. Є обов’язкова страховка, яка коштує 18 доларів. (або страхування іншої компанії, потрібно надати підтвердження) У нас безкоштовний WIFI тільки на першому поверсі! У нашій будівлі не допускається розміщення з домашніми тваринами. Які документи потрібні для складання договору аренди. 1. ID prov (паспорт, водійські права) 2. Підтвердження доходу (якщо є робота). 3. Виписки з банківського рахунку. Контактний номер 2049604912 (ТІЛЬКИ СМС) З Повагою! Менеджер-резидент Лейс Одібат!
-
Вітаємо, Space! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Зрозуміло, буду качати програми спеціальні. Дякую за інформацію
-
Все залежить, наскільки точно ви хочете мати інформацію. Якщо ви дійсно хочете мати детальну інформацію, то треба трекати усі поїздки. Мені здається, що Uber, наприклад, має таку функцію в додатку і це робиться автоматично. Якщо ж ви окей брати витрати за так званим flat rate, то трекати до кілометра не треба. Тобто, ви наприклад, декларуєте, що 25% від річного кілометражу ви витратили на свій бізнес з доставки. Від цього тоді рахуються інші витрати. Однак, в останньому випадку ви повинні розуміти, що різниця між actual та flat rate не повинна бути дуже суттєва на випадок аудиту. Однак, зараз є доволі різних додатків, де кілометраж можна доволі легко записувати