Українська Манітоба
-
Ну такій собі план, хоча зимою в Вінніпезі бачила попрошайку в Canada Goose, закралася підозра що вони таки непогано заробляють ;)
-
Тю, таємниця розкрита, ось чому вони гроші просять, бо куртку з Canadian Goose мають, в якій їм в машині жарко😜😂
-
Та ну, і де в ній ходити? В машині в ній жарко, по вулиці коли холодно не хожу, хіба іти на вулицю гроши просити, як варіант чи план Б, щоб не мерзнути;)
-
Тепер, почне закрадуватися 😂
-
Тю так можна купити без сімки 😏
-
Як у нас.... тобто, "по-блату" ? 😂
-
Ох і Канада.... підступна країна😏 Дає в донейшен центрах занадто жаркі курточки, що бездомні люди, просто змушені стояти на вулиці і просити гроші 😜😂
-
Я теж Асусом користувався, доречі дуже подобався мені , не знайшов тоді його в магазині, щоб в кредит взяти, нажаль....
-
Ну ви ж все одно платите за свого оператора кожен місяць. Якщо у вашому випадку не потрібно переходити на дорожчий тариф, то є сенс перейти на контракт з телефоном.
-
Так, таємниці дідуся розкриває
-
Якби я досі сидів на мобільному геймінгу, то мабуть би на ньому зараз і ганяв 😃 Асус в мене був старенький. До речі і зараз працює тут як запасний. Років 10 йому вже, паше як новий. За цей час здохли в мене і LG V20, і пару китайських смартфонів 😁 Так що так, не одними самсунгами і айфонами ринок обмежений, на щастя 🙂
-
На маркетплейсі або на кіджіджі😂