Українська Манітоба
-
не буде бо з ростом доходів змінюються витрати по кількості і якості бо в людини змінюється поріг афордабіліті. То зразу вже і лівайс то для лохів а треба шукати якийсь діскваред за 800 дол. Житло, машина, відпочинок і т інше. Весь час має не вистачати. Якщо стало вистачати то або зупинився розвиток або грошей настільки багато що людина не може сказати скільки реально їх є
-
Я так само ще і досить сама стрижу чоловіка, щось йому місцеві цирюльники не заходять 😂
-
Я живу тут з травня 2022. Ні разу за кермо не сідав. Час від часу великі замовлення з супермаркету роблю з доставкою. В мене все найнеобхідніше поряд. Їздити немає як бажання так і часу.
-
Ми в перший тиждень купили це був Форд старенькій від дідуся за $2000…
-
Ви праві. Я відношуся як до тимчасової зупинки тут. Мені не подобається все що я бачу довкола і всім кажу що то буде найгірший день мого життя коли я сам собі скажу - все я тут живу. Перший рік я сподівався що це станеться а далі я цього боюся. Але розумом розумію що кращіх альтернатив не існує наразі. Знову ж таки. Це просто то де я є ментально. І звинувачувати когось (окрім себе) або щось у цьому немає сенсу
-
Виходе мати 500-1500 нет залишку у місяць, була б машина і їх би не було. Для мене все залежить від того де я ментально. В мене немає ні бажання ні часу на подорожі і я не хочу мати нічого що мене буде тут тримати. А машина то тягар багато проблем куди діти
-
Те відчуття коли хочеш поставити одразу like and cry
-
Але час іде, зараз це тимчасове і можливо стане постійним you never know… Я багато чула від своїх знайомих тут по Брендону та ми рік два побудемо і поїдемо в Україну і ще досить сидять 10-15 років, діти попідростали вже не хочуть вертатись…
-
Все можливо.