Українська Манітоба
-
Привіт всім! Моя сімʼя більше трьох місяців тому відправила пакет на клаймет екшин, заповнювала я одну заявку на сімʼю з нього чоловік. Додала всі необхідні документи. Сьогодні отримала лист що нашу виплату не мають змоги вирахувати, бо нема даних про зарплату за минулі роки від мого чоловіка. Я точно вказувала суми в анкеті, але не додавала ніяких підтверджуючих документів про цей дохід. Чи потрібно було анкету від імені чоловіка заповнити теж?
-
І в мене приблизно так само, запрлата 23$ годна, 2200-2500$ чистими, 1068 квартира, 150 кредит зі звязком, їжа максимум 500$, в Україну відсилаю по можливості, в фейсбуку і телеграмі не плачу що мені мало.
-
7 місяців без машини, живий, на роботу їзджу і на природу.
-
Думаємо про продаж нерухомості в Україні, якщо хтось вже з цим стикався, підкажіть будь ласка, як оформити генеральну довіреність на іншу людину з Канади, тільки через посольство? І як можливо перевести гроші потім в Канаду? Якщо в когось є якась інформація з приводу цього, буду дуже вдячна за допомогу 🙏
-
Добрий день!хто подавав на подовження дії ворк перміту,скільки часу чекали?
-
Друзі таке питання в кого є авто скільки коштів йде на обслуговування вашого авто ? З іншої сторони взяв авто не нове (Pilot 8 року) і розумів що прийдеться вкластися 1000-2000, але дивлюсь по програмці(бюджет) що за 10 місяців я вклався більше 4k. Так і свербить його продати і щось взяти новіше....але тут вже коштів на нове нема і потрібно брати під виплату, що не дуже хочеться...