Українська Манітоба
-
Довіреність можете зробити українською мовою у цього нотаріуса Natalia Svechin, потім йдете сюди : 405 Broadway ( Companies Office ) щоб штамп поставили, потім відправляєте в Посольстві України на легалізація, і все, далі в Україні потрібно буде переклад зробити ті штампи які англійською мовою і завірити нотаріусом і готово. І якщо для продажу нерухомість то звичайна генеральна довіреність може не підійде, уточніть краще у нотаріуса в Україні зразок, щоб її потім прийняли.
-
Це 15ти річне авто. Воно вже ніколи не буде новим. То й ставитися до нього варто відповідно. Доки двигун та коробка працюють без проблем, кузов не розіалюється від іржи, а ходова не гримить - не морочте собі голову. Ростік (300 Stanley St) ваш найкращій друг P.S. тримайтеся подалі від КІА 2.4 L двигуна
-
-
Але стаття 5 лютого 2020, ..
-
Велике вам дякую, за те, що покроково розписали, чи є в вас контакти нотаріуса?
-
У мене в садку можна на снек давати свою їжу також, якщо вас не влаштовує з якихось причин їжа яка буде . Висить при вході ,,меню снеків на тиждень,, і ви можете покласти щось своє. У нас є хлопчик якому не можна молочку, яйця і ще багато чого і якщо в якийсь день їжа з даними інгредієнтами йому мама кладе щось на снек з собою . Іноді бувають і мафіні чи інше солодке, іноді фрукти /ягоди/ овочі . Діти що старше самі відмовляються від снеку якщо не їдять таку їжу. Але в принципі у нас на снек більш менш хелсі фуд дають. Солодощі частіше на день народження (якщо хтось із дітей приніс) чи на свята якісь місцеві Не гріють їжу, тому пакують чи у термоси чи деякі навіть просто в ланч бокси і їдять холодне На рахунок прогулянок, у дуже жаркі дні ми гуляємо іноді і 30 хв, із-за погодних умов Коли не дуже жарко і не дощ то 1 год вранці і 30 хв після обід . Але це все залежить від розкладу вашого садочка Але в нас і вікна є 😂 Ніяких фото чи подібного нікому не відправляють
-
Дякую) Чоловік для YMCA програму робить для миттєвого надсилання фото дитини батькам, то я собі думала що це всюди практикується ) От ці маленькі клубочки… холодна їжа і 7 годин без сонячного світла, я в великій трагедії😭😭😭😅
-
Я знаю що в деяких садках камери є і ніби батьки можуть дивитися теж Але все залежить від садків В приватних я думаю більше плюшок буде Бо я щось намагалася порахувати що ,,державні садки,, заробляють і тих 10$ на день з дитини це і на ЗП одного вихователя не вистачить Звичайно у них є гранти від держави і все таке, але там сильно не розгуляєшься Після підрахунку що приватні хочуть 1000$ і більше в місяць , то якщо ти овнер не так багато і заробиш, як здається зі сторони То я щось вже і не хочу свій садок відкривати поки 😂😂😂
-
Це добре, а в мене і не вистачає годин, тому і зарплата не велика.
-
Мені хочеться втекти кудись🫠🫠🫠🫠🫠
-
Я думаю ще це нам (українцям ) маю на увазі хочеться ті фото і здорову їжу і всяке таке Тут не так цим переймаються , як на мене Особливо ще те, що тут багато різних національностей і деякі тільки нагетси і картоплю фрі їдять весь тиждень і все їх влаштовує Про фото, я б точно відправляла зі свят фото для батьків Іноді так багато цікавого відбувається Ми мали ,,показ мод ,, типу і так би класно батькам це показати чи мали день принців і принцес Але тут щось так не працює
-
Та, всі батьки підписують дозвіл ще в моменті підписання договору, або не підписують