Українська Манітоба
-
Я прибираю сніг, мені не потрібні connections.
-
Якщо у вас є амазон прайм, то там є місцеве тв
-
Чоловіки потрібні?
-
Фото з попередньої події є?
-
Скоріш за все це через те що тут відключили 2g. Або ваш телефон не підтримує місцеві частоти. Купляйте тут, і буде норм.
-
Я купив такий по акції, норм принтер за свою ціну www.walmart.ca/en/ip/canon-pixma-ts3420-all-in-one-printer-white-white/6000202663589 Можна отримати ще додаткову знижку по промо, пиши в пп.
-
На престижну бізнес гала в Вінніпезі потрібні моделі. Гала відбудеться 20 січня. Робота приблизно з 17ої години до 20ої години. На гала буде біля 300 гостей, серед яких буде мер міста, інші представники влади та бізнесу. Фото та інформацію про себе відправляти на почту [email protected] (або, але краще на ту, [email protected]). Офіційний сайт: 2023.businessgala.ca/ Дякую!
-
Якщо без дітей та машини - це добрий варіант на перший час. Ще залежить від розташування. Наприклад, я знімаю поруч з арт галері, безпосередньо поруч з будинком безхатченків нема, до автобусних зупинок на будь-які напрямки пару хвилин. Можу порадити свій комплекс як реферал, обидва отримаємо декілька сотен бонусу.