Українська Манітоба
-
привіт! шукаю людину,яка працює в банку щоб можна було відкрити рахунки. Маю аж на середу термін в Scotia Bank але може хто має на завтра? не обовʼязково саме цей банк
-
Вся « непильна» роботка за ними🙃на будові я їх щось не зустрічав )
-
Вітаємо, Iryna Maksymenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це ще вам повезло що на середу :) на завтра, це хіба йти у відділення і чекати весь день, може якийсь клієнт не прийде на зустріч і вас візьмуть. Тільки так
-
моїй знайомій пощастило відразу зробити,для мене після 7 років у Польщі такі очікування дивні😁 без картки тяжко бо хочемо автівку в оренду,за таксі на разі платити..😒
-
Я в Поло-Парку в банк зайшов,черга була пару чоловiк i менi зразу зробили картку.Без запису взагалi...
-
Нам так само місяць тому в Поло-парк в Scotiabank зробили апойнтмент на наступний день, бо нам було потрібно 3 картки. Ніяких очікувань по тижню