Українська Манітоба
-
Дякую)
-
Короче, продавайте сертифікати, котрі можна обміняти на рибу 😜😂😂😂
-
Так, завдяки Вам і виживав😂 Що для мужика 89 кілограмового готельні порція ) Але, вдячний і за ту. А Хілтон мене виручав, бо брав там вечерю , яку їв як сніданок))) Спочатку, хотів купити мультиварку, щоб готувати, та після того, як вночі прийшлось вискакувати на мороз з готелю, бо десь спрацювала сигналізація (як мені пояснили, що через те що хтось їсти готував в номері) зрозумів, що краще не ризикувати і ліпше взяти порцію в Хілтоні))
-
У мене в Харкові у бабусі у дворі вона росте, де ви почули що тільки в одному селі в України вона росте))) UPD… все, побачив)))
-
Всім привіт! Буду дуже вдячна за пораду, або думку щодо наступної ситуації. Моя тітка приїжджала в Вінніпег в вересні минулого року. Пожила в готелі місяць часу, потім перебралась в квартиру. Побувши в Канаді 2 місяці загалом була змушена повернутися в Україну по сімейних проблемах. Через кілька тижнів планує повернутися назад зі своєю мамою. Її мама має право на безкоштовне проживання в готелі, а от вона ні, бо вже використала свій ліміт. Хоча їм обидвом достатньо одного номеру на двох. Скажіть, будь ласка, може хтось знає, чи відмовлять їй в заселенні?