Українська Манітоба
-
Шановні, хто вже заповнював податкову декларацію? В нас вимагають фотокопію документа: Так ось питання, це ворк пєрміт мається на увазі, чи там закордонний паспорт/водійське посвідчення ?
-
Дорого вечора. Хотів проконсульватися. Нарешті з початку листопада прийшла відповідь від програми TAP. Нам с дівчиною підтвердили провінціальну допомогу і надали купу декларацій. Хто знає як все це оформлюється ? Я повинен заповнювати декларації кожного місяця? Дякую за відповідь!
-
Дякую велике за відвопідь Хвилин 10 тому вдалося вигрузити файл на сайті Проблема була в тому, що я намагався вигрузити копію файла ( сам не звернув увагу, що зробив копію в самому початку )
-
1. Передивіться, щоб форма була оригінальна (вигружена саме з Вашого акаунту) 2. Має бути електронною (не сканованою) 3. Може іноді не пропускати, якщо в назві є якісь інші символи окрім дозволених системою. 4. Якщо всі 3 попередні пункти відповідають вимогам, то вийдіть з акаунта, почистіть кеш та історію на комп’ютері, і спробуйте знову. Має загружатися.
-
Продам своє авто Chevrolet Cobalt LT 2008, 165 k, Safetied, Carfax, статус не rebuild, з вами можу і переоформити на вас, з доками все добре, www.kijijiautos.ca/cars/chevrolet/cobalt/used/#vip=28102202
-
Дякую велике за вашу відповідь, моя проблема була, в тому що я намагався завантажити копію Зараз в мене все вийшло і файл завантажився
-
Може комусь пригодиться BATALLA'S DRINING SCHOOL 204-955-3182 TRAINING CAR.