Українська Манітоба
-
Ну в солодощах так, в усьому світі додають пальмову олію. Nestle, Mars/Snickers, Ferrero оце все. Тут я не здивована. Просто ви так написали «її всюди пихають», думала може ще кудись ) В Канаді їстівні продукти зобовʼязані (!!!) вказувати в інгредієнтах про пальмову олію, якщо вона там є.
-
З єдиною різницею, що якщо там напхано, то буде про то писати на етикетці. А якщо пише , наприклад, butter - то це буде butter, а не маргарин під назвою масла. Я і в Україні мала звичку дивитися на склад продуктів, і регулярно потім читала , що викрили такого-то виробника за неправдивість складу на етикетці.
-
Залежить як трактувати слово корисне - з точки зору «корисних» продуктів чи з точки зору розуміння роботи систем людського організму. Якщо то вівсяне печиво з горіхами - вони спокійно можуть писати, що воно корисне. З іншого ж боку, та сама вівсянка, навіть цільнозернова і плющена - поганий продукт з точки зору інсулінорезистентності , як і всі вуглеводи по великому рахунку. Того я би не стала кидатися узагальненими фразами - всюди, все, погане і так далі.
-
Кукурудзяні чипси Tostitos мені смакують і не такі шкідливі, чи може я себе так заспокоюю;)