Українська Манітоба
-
Ну роблять і добре! Хтось має робити в Волмарті, Мак, Хортонс…
-
це я так прикидую, але мені здається що низькокваліфікованих індусів більше пропорційно до населення індусів ніж низькокваліфікованих українців пропорційно до населення українців. Якщо так, то можна очікувати що індуси будуть over represented в низькокваліфікованих роботах (як Волмарт) і under represented у високо кваліфікованих роботах. Також можна очікувати що у українців навпаки. Мені здається так і є. В офісних роботах українців більше за відсотком населення ніж індусів (це я знову так прикидую без статистики або досліджень).
-
Поділюсь своїм досвідом . В мене на роботі десь 7 індусів , здавалось як багато то. Потім ще видалося що вони всі там свят свят кум брат. Непотизм! Кумівство !!! Але потім , менеджера стору - всі українці у тридисятому коліні, а це вже 4 . Із 15 інших білих процівників , 3 по куает приїхало, 10 українці за походженням . Ну і десь 5 чорних ще працюють , і 5 китайців. Але так , перше що в очі кидається - як ці індуси тут один за одним то! І дружно, і працюють то як! Працівники місяця, відгуки на Гугл тільки про них! Тому що вони дружні , вони один одному допомагають. І вони знають англійську , так , зверху .
-
Оце в точку! Нам би в них повчитись як триматись один за одного
-
Я запитаю в неї в ввечері чи можна резюме, але так. Вона влаштувалась в сейфвей і ходила розмовляла з менеджером певно 3 рази. Нагадувала про себе. Тут ще залежить від бажання. Моя дитина інтроверт, але дуже -дуже хотіла мати власні гроші, що переступила через себе.
-
То до чого я веду це і називається мультикультурна Канада 🇨🇦 тут імміграційна крана і всіх тут багато🤗
-
Ви забули ще про філіппінців 😆 в health care field їх ну дуууже багато 🤗