Українська Манітоба
-
Вітаємо, Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Не про фундамент, але трохи в тему про «старі дома»: у нас сьогодні зранку water meter (лічильник води) здох, лопнув чи як це назвати - з нього вода почала хлестати коротше ) Ми перекрили воду, подзвонили на 311 water emergency. Муніципальний технік приїхав, замінив нам лічильник (безкоштовно), і сказав що старий лічильник ще з часів будівництва дому, тобто з 1970+ якогось там року, 50 років йому було, і от нарешті здох )) Досі в домі нічого не ламалось капітально. А, ну дахове покриття поміняне було років 8 тому. Тож не знаю я, чим погані «деревʼяні старі дома». Дім як дім, проблем не створює. Доречі, технік приїхав через хвилин 30 після дзвінка 😳 Я прям в шоці, думала будемо без води до понеділка 😂
-
А скільки приблизно чекати потрібно,якщо ви знаєте???
-
Доброго дня!! Є в Вініпезі курси з англійської мови і чи можна по приїзду на них записатися???
-
Дякую
-
Дякую
-
Разом з чергою на тест і чергою потім на курси від півроку до року, може в сумі навіть довше бути. А може менше якщо пощастить
-
Дякую
-
Якщо хата має furness то виплати в місяц будуть дешевше ніж хата на електриці, сорі це факт - електрика в Канаді не дешева