Українська Манітоба
-
GST/HST та Climate Action Incentive Payment виплати доступні для усіх українців, які прибули до Канади за програмою CUAET. Ці виплати здійснюються щоквартально Податковою Агенцією Канади. Увага! Ці виплати не впливають на вашу майбутню імміграцію ніяким чином! www.youtube.com/watch?v=qWEQNiKfjkI
-
Gst виплати вже давно не отримував, нажаль :(
-
Цікаво де ці всі «люди»? Просто реальних і правдивих прикладів зараз дуже мало. Хочеться почути справжні історії.
-
а якщо не працювати, то тільки через навчання можна отримали ліцензію? Бо в мене нок інший зовсім, ну теж по констракшин, але ліцензія не потрібна. я хочу отримати пламбінг та електрику, бо для майбутьнього це мені буде потрібно. А роботу міняти поки не можу, пр ще не подавався.
-
🆘🆘🆘 Підкажіть будь ласка по даній ситуації, можливо хтось стикався з таким Знайома проживає нелегально в Європі 7 років, дитина(5рочків) має свідоцтво про народження Франції(перекладене на українську мову з апостилем) та + довідка про набуття громадянства України Чи можуть вони податись на візу? Та який документ дитини добавляти в заявку? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏🏻