Українська Манітоба
-
Доброго ранку, як можна потрапити на роботу в RBC? хоча помічником когось ))) маю 9 років укр досвіду в банку
-
Подавайтесь на customer service representative. Це касир-операціоніст. Це entry level position в банках. З цієї посади починають майже всі. І не зациклюйтесь на RBC. Подавайтесь у всі банки, кредитні спілки. Якщо пише part time, йдіть, через місяць два звільниться full time, і вас переведуть. Резюме має бути відкориговане під вимоги вакансії
-
Дякую, все наче так в роблю . Передивлюсь ще раз резюме .
-
Зконтактуйте напряму з волонтерами. Напишіть мені в приват. Я скину сторінку Мелані. Спілкувалася з нею минулого літа, але ми поїхали в Селкірк
-
Дякую за відповідь)
-
Зрозуміло, тоді буду ще "ногами" розносити
-
Я можу розказати свій досвід про банк. До Канади я 14 років працював у банках на керівних посадах. Тут у Канаді вирішив подивитися на продовження кар'єри і зрозумів, що зможу розпочати із ентрі позицій, а що стати, наприклад, менеджером бранчу (в Україні був директором філії банків), прийдеться покласти не менше 7-10 років. Також поспілкувався із сертифікованим фінансовим адвайзором у Скоші, яка відкрито сказала, що в неї зарплата 75К, вона на той час працювала вже 5 років у відділені, мала відповідну освіту та якісь там сертифікації. Вирішив, що все таки в ІТ кращі перспективи.
-
Так ІТ більше перспективно, але на перенавчання , ще треба грошей заробити )
-
В мене також досвід не свіжий ))) Не сприйміть за наглість , чи може у вас є "коза" - резюме в банк.
-
Саме це 100%. Саме так працює працевлаштування в Канаді. В цьому я вже впевнилася і на власному прикладі (своєму і чоловіка) і на прикладах знайомих. Розсилання резюме це відсотків на 90 марна праця 🤷
-
На жаль моє резюме не працює. Я розіслав дуже багато резюме ( біля 100) І вони не працювали. Або ніхто не читав. Але цк моя вже третя робота, і скрізь мені хтось допомог влаштуватися. В Канаді взяток немає, але якщо хтось замовить слово, то буде набагато краще