Українська Манітоба
-
Так і зроблю , ок А у мене ще питання А якщо наприклад стейтмент на 500 баксів , він обовʼязково має бути сплачений однією транзакцією, тобто якщо я помилково сплачу 300 доларів, я не можу наступного дня сплатити ще 200, щоб погасити його. Я маю Обовʼязково платити 500 ще раз? Чому питаю тому що дуже нелогічно виглядає. Якщо людина закриє заборгованість по кредитці наприклад в нуль за день до стейтменту, їй виходить все одно обовʼязково треба буде класти зверху усю суму наступного дня? Навіть якщо кредитка закрита на 100%? Бо невиконання цих умов буде несплатою стейтменту ?
-
Хай інші поправлять якщо не так кажу, скажу як я зрозумів що мені пояснювали: Вам приходить стейтмент з сумою і датою до якої потрібно його погасити. Не важливо в скільки транзакцій - але за цей час ви маєте поповнити кредитку на цю суму. Що ви нове з неї тратите в цей період - немає різниці, це піде в наступний стейтмент. Ну й мати на увазі що деколи кошти 2-3 дні зараховуються, то ж не в останній день це робити
-
Так Я це розумію Тому і питаю Якщо я вчора заплатила 500 баксів , і вони не пройшли, то чи мають вони піти як сплата стейтменту Тому що я не хочу класти ще зверху кошти . Я тут вже 10 міс , ніколи не було проблем . Але я завжди сплачувала однією транзакцією, тому що декількома неможливо відслідкувати скільки ще залишилось сплатити. Але цього разу маю таку ситуацію. Питання про те , якщо кредитка закрита в нуль, але стейтмент прийшов все одно , то що робити? 1. Чекати 2. Кудись писати 3. Нічого не робити 4. Класти кошти все одно , щоб був плюс (але це нелогічно, якщо людина не планує їх витрачати) І які наслідки , якщо не сплатити ? Тому що фактичну боргу ж немає
-
Ну ось я наприклад, громадянин Канади, через програму спонсорства дружина отримала PR за 2 місяці.
-
Ну це для тих хто отримав візу по КУАЕТ наскільки я зрозумів...я наприклад мамі зробив візу а ось тато відмовився... І після сьогоднішнього дня коли вже закінчився прийом заявок то мамі по цій програмі я спокійно зможу зробити а ось з татом це вже складніший шлях буде в майбутньому...
-
Ні В статті чітко написано , що кандидати мають бути тимчасовим резидентами у Канаді на момент подачі . Тобто приклад - і ви і батьки приїхали по куает Ви зробили пр - раніше батьки не мали до вас відношення , а зараз вони можуть подаватися на пр , тому що мають сина резидента Віріант 2 - ви приїхали до Канади , у вас є брат власник пр , або громадянин, ви можете теж подаватися на пр одразу. Але якщо люди не є тимчасовими резидентами , то під програму вони не підпадають
-
Виходить що так. Я можу всю свою родину «привезти» і вони отримають PR. Ну легше вже не буває. Зараз взагалі золоті часи (окрім зла від москаликів і кривавої трагедії війни…….)