Українська Манітоба
-
Це борщ в хлібі? Чи це така тарілка?
-
Чорт я думав то просто ліве фото, круто!
-
Це я робила вдома)) дуже любила готувати смачно та ГАРНО😍
-
Борщ в мене дружина готує час від часу ) але без норм сала воно не то звісно
-
Опа, поняв приняв
-
Завжди хотіла, но ми жили в Маріуполі останні 8 років, там нічого не купували, не відкривали. Знали точно, що буде війна. А в Канаді можливо. Але це вже інші гроші.
-
Копчене можно купити в європейських лавках, біле смачне в костко продається
-
З часом тут все можно знайти, ну прям не 100% як в Україні але щось подібне;)
-
Я впевнена в Вінні є такі магазинчики! В Брендоні це Obermaier німецька мʼясна лавка, там смачненьке копчене сало! Таке саме як на картинці🤤
-
Що за лавки? Воно прям копчене або присмалене і солоне?
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Сире, ми солили самі, але смачне з прорізʼю і навіть жується 😁
-
Тю, та що його там солити! В інтернеті куча рецептів;) 2-3 дні і воно готово!