Українська Манітоба
-
Замовити звіт CARFAX
-
Дякую. Мене просто плутає та ситуація , що я вже сплатила 500 доларів , залишок кредиту зменшився на цю суму , але стейтмент прийшов без врахування її. Тобто ліміт 1000 , я використала 800, за день до стейтменту поклала 500, залишок боргу 300, але стейтмент прийшов все одно на 800 Я вірно розумію, що поклавши 300 доларів це буде рахуватися, що я погасила стейтмент і все ок ? Чи ні?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, приїхали до Вініпегу у кінці червня. У аеропорту Торонто, ми якось розгубились, задекларували у автоматі готівку ( більше 10 тис,) ,отримали вокр.перміти і коли підійшли до офіцерів ,вони подивилися на цю бумажечку і сказали йти до виходу...ну тобто саму декларацію ми не отримали у офіцера..чи не вплине це подачу податкової декларації? Там же треба буде вказати ці гроші,які ми привезли із собою? Дякую!
-
Так
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html?fbclid=IwAR0z42IqkpcOF8Rg_4hQV6W6tgnuXYv5bgE9Fy7K0FEb_VPg8eSOdJVqGEA
-
На хлопський розум це виглядає так : Credit limit - Credit Available = Money you owe to the Bank
-
Так, все вірно.
-
Дмитро , підкажіть будь ласка щодо заповнення цієї форми з такою ситуацією: я прибула до Канади з чоловіком і дитиною наприкінці березня 23 р., чоловік отримав сін та Ворк перміт і впродовж тижня повернувся в Україну, я з сином прилетіла у Вінніпег і ми живемо тут. Питання полягає в наступному : чи вказувати чоловіковий сін та надавати копію Ворк перміту , якщо він зараз в Україні і яку адресу для нього писати? Він з нами до Вінніпегу не прилітав, зробив всі документи в Торонто і повернувся в Україну . Вдячна за відповідь.
-
Чи проходив чоловік медкомісію? Наскільки знаю, якщо не пройти медкомісію протягом перших 3х місяців, воркперміт становиться недійсним.
-
Просто подивіться чи у вас співпадає доступна сума з вашим кредитним лімітом, якщо співпадає, то у вас все погашено.
-
Ні. Вона звісно не співпадає. Тому що після стейтменту я знову витрачала вже. Тобто вчора ліміт був 1000, витрачено 800, доступно 200 я поклала 500, доступно стало 700, тобто залишок боргу 300. Сьогодні прийшов стейтмент на 800, тобто вчорашня сума без 500. Звісно я ще і сьогодні витрачала багато і завтра буду. Тобто у нуль я звісно не буду закривати картку , бо вже новий період . Тому думаю просто покласти ті 300, адже стейтмент на 800, а 500 я поклала вчора
-
Ото я розумію людина переймається своєю кредиткою, півдня не може заспокоїтися. Сподіваюся на інші життєві проблеми реакція більш витримана, бо не вистачить нервових клітин тут жити