Українська Манітоба
-
Увага! Якщо ви подали вашу податкову декларацію про доходи, однак, поки не отримали відповіді від Податкової Канади (Canada Revenue Agency), ось контактний номер 1-800-959-8281. Податкова клініка при UCC Manitoba не може контатувати замість вас з Податковою, а тому ви повинні зателефонувати самостійно та дізнатися про причину затримки.
-
Підкажіть в чому плюс від rrsp? Я працюю і мій роботодавець не доплачуе 50-100% від кожного $ який я відкладу на свій rrsp рахунок.тобто я таким чином можу умовно відкласти$ під подушку або на свій дебітовий рахунок.чи може я щось не так розумію. Який + від того що я буду відкладати на свій рахунок rrsp може хтось поділитись. Дякую
-
Тобто окрім зменшення податків ніяких + більше нема?але ж потім як знімати гроші то там всеодно треба платити податок
-
RRSP зменшує ваш дохід і у вас буде більше повернення податків. Це ваш приватний пенсійний рахунок. Найбільша користь з цього рахунку буде, коли ви не будете вже працювати, а тому при забиранні грошей з пенсійного рахунку будете платити менше податку потім
-
Добрий вечір. Підкажіть які мають бути дії, вкрадено/ загублено гаманець з дебютною і кредитною картками , документами та ID тиждень тому. З карток була знята деяка сума грошей. Картки ми вже заблокували. Чи потрібно звертатися в поліцію і Чи є ймовірність, що банк поверне на рахунки ці гроші? Дякую
-
Я гадаю що КУК може звернутися до керівництва Держаної міграційної служби та ДП Документ з проханням не відкладна розглянути можливість відкриття в Канаді офісів у зв'язку з великим попитом на міграційні послуги в.тч оформлення паспортів які Консульство не може опрацювати так як функціювання закордонного представництва ДП «Документ» із законодавчими повноваженнями, що відсутні у закордонних дипломатичних представництв України. pasport.org.ua/news/u-skladnikh-umovakh-voennogo-stanu-prioriteti-dp-dokument-zalishayutsya-nezminnimi
-
Я вважаю, шо поняття відмова від державної установи - це нонсенс, Вони працюють на нас - а не ми на них. Якщо була відмова, чому не було подано до суду на бездіяльність. Бо люди які не мають можливості вчасно змінити паспорти - по суті будут порушувати законодавство держави перебування, а це порушення права громадянина України.