Українська Манітоба
-
Доброго дня, 🖐 я Денис, графічний дизайнер та ілюстратор. Буду у Вінніпезі на початку березня, і готовий одразу розпочати роботу. Вивчав у Києві графічний дизайн в комп'ютерній академіі та закінчив 3 семестри університету у Варшаві (так само з дизайну) але через переїзд до Канади не зміг закінчити повністю. Працював 8 місяців як графічний дизайнер у благодійному центрі для біженців "Рука Допомоги" під Варшавою. Також з 2020 року пряцював як фріласер. Знаю на хорошому рівні англійську мову та продовжую вчити. Я комунекабельний, відповідальний, пунктуальний і не боюсь нічого нового) Працюю в Photoshop, Illustrator, Figma, XD, Blender, Premiere Pro, Marvelous Design 😀 Є досвід створення сайтів, візитівок, банерів, обкладинок, логотипів, інтерфейсів, анімацій, 3д артів і т.п. Загалом дизайнер на всі руки) Ось посилання на моє портфоліо" drive.google.com/drive/folders/19Af7_m1WY1vJZiVPjmA9QxoCTg_SpDTx ". Буду дуже радий з вами працювати) 👌
-
У нас була помилка в прізвище, літери переплутані. Ми теж перміт усюди використовували і він проходив. Побачили помилку вже через 3 місяця. Не чого не робили. Вирішили не чепати, все одно будемо через деякий час подаватися на провінціальну програму, тоді будемо нові робити.
-
t.me/+VQ_4BBIiDPIxNGU6
-
Любителі Футболу ⚽️⚽️⚽️вступайте в наш чат , Найближчі ігри плануємо в Суботу
-
Користуйтесь хештегами: job , робота
-
Може курс і хороший, але пора Українцям зрозуміти, що російську мову ми не розуміємо і не знаємо. А якщо ми так не будемо робити, то наші діти живучи в умовах недискримінації націй за будь-якими ознаками знову будуть вважати 💩 браттями та сестрами. Досліджуйте історію нашої країни, скільки раз те 💩 хотіло нас знищити.
-
Дякую
-
Тут іноді скидають вакансії. Якщо щось підійде, то добре. Та тут в чаті вже кидали посилання на сайти типу Glassdoor, monster.ca, і таке інше.
-
Не реклама, але рекомендую для загального розвитку знайти курс Дмитра Колеснікова - "Курс граматики. База англійської". Він на російській мові, розпочинається з самих азів, але гарантую що не пожалкуєте, навіть якщо ви вже непогано нею володієте
-
Доброго дня :) може кому буде до нагоди Суборендна однокімнатна квартира в центральній частині міста: 221 Stradbrook Avenue, будівлі всьго 2 роки з моменту здачі в єксплуатацію. Причина - повертаємося у Европу. Контракт до серпня 2023 року. 1350 $/міс всі платежі включені до оренди, вільна з 14 лютого. Чудове місце з гарним краэвидом на Red River(15-й поверх), бігова доріжка вздовж річки, safeway -1км.Також можем домовитись за меблі,посуду і техніку у квартирі. Пишіть в приват
-
-
Чи можно в цій группі шукати працю? Чи ліпше в якихось інших джерелах?
-
Можливо, вы зможете з того досвіду взяти якісь скіли, щоб підходили і под цю роботу. Наприклад: работа с комп'ютером, спілкування з керівництвом, вирішення якихось питань, перевірка чогось, спілкування з клієнтами, ... Щось таке, що може бути у нагоді на нової роботі.