Українська Манітоба
-
Тільки для дівчат !! Здається велика кімната з окремим гардеробом, у 2ух кімнатній квартирі. Адреса 690 Kenaston blvd. Поруч Ікея, Суперстор , зупинка біля дому. На території є басейн. Ціна 702$ , всі комунальні включені у вартість, окремо лише інтернет (25$місяць) +парковка, якщо потрібно 40$ Заселення з 1 серпня чи раніше.
-
У мене просто у тата була онкологія, видаляли разом з ниркою, не турбувала росла дисятиліттями, коли прооперували по обʼєму пухлини поставили з ходу 3 чи 4 стадію вже й не згадаю зараз бо то був десь 14-15 рік. То все від скарги до післяопераційного періоду зайняло в Чернігові місяць. Не знаю як би було в іншому випадку та довгих очікуваннях, наразі батько живий нічого не турбує. Дякую за відповідь просто дійсно було цікаво почитати реальний кейс😌
-
О, круто, не знала такого
-
Реальний кейс1 у знайомої, рак молочної залози від підозри до першої консультації 3 дні, на 7й початок лікування. Онтаріо. Реальний кейс2 у знайомої, рецедив без деталей де і що. Зранку валк-ін бо почувалася недобре, до обіду аналіз, після обіду вже в лікарні. Манітоба. Буває і пагано і затягнуто і невчасно, бо так буває будь де. Але є викривлення сприйняття через те, що про пагані випадки розголошують і кричать частіше ніж про хороші.
-
Це повня маячня (про онкологію, що мовляв треба виїжджати до інших країн). Я вже неодноразово розповідала свої історії про «дохтур, у мене випадає волосся! - Та ви мабуть йопнулися трохи, бо все наче норм з вашим волоссям, ну нате вам направлення до трихолога… через 2 роки» та про «Є ризик серйозного захворювання. Всі обстеження (КТ, МРТ, ще куча якоїсь радіонуклідноі хрєні) робимо НЕГАЙНО тобто прям завтра». Іншими словами, якщо щось серйозне - лікують швидко. Якщо «ой у мене фантомні болі в правому мізинці» або «ой шось наче волосся випадає» - то черги до спеціаліста можуть бути величезні, так. До іншої країни ідуть зазвичай ті, наприклад, кому хочеться зробити УЗІ прямо зараз, а їх лікар не бачить в цьому потреби і не дає направлення. Ну і «наші люди» люблять літати в Україну зуби робити, бо тут капець дорого, якщо бенефітів немає.
-
Я зараз помру якщо не згадаю. Вимагаю допомогу залу)))
-
Нє) Схожі на сторовірів)
-
Вони ще проти гаджетів ітд, в старовинному одязі
-
Ми тут з співробітником дискутуємо. Як називаються дивні люди в капелюхах що в суперсторі на рвджентлні часто тусять. На букву м