Українська Манітоба
-
так я не дискутую. дякую, що розповіли. тут, дійсно, проблема існує.
-
На двох місцях ніхто не розкладався, ви мене не чуєте. Я пересіла на місце щоб вийти. А старенька канадка хотіла сісти і ввічливо попросила прибрати сумку, на що отримала кулаками по голові. Це жесть. В Україні такій бабці місце уступили б. А тут ще й побили.
-
Це вже після податків? А тут я тобі допоможу 25*160=4000 Після податків 2800 Квартира 1200 Інтернет+телефон 200 Їжа на двох 600 Авто: страховка+паливо 300-400 Автобус проїзний 100 І ось зарплата 25 виходить в 0. При умові що ви нічого не будете купувати, відпочивати. І без врахування витрат на авто 10000кад, обставити житло 3000кад, зимовий одяг і ще багато чого. Але зарплати 25 тобі не дадуть. Твоя зарплата буде 15-17 Жінка ну також 15 Отже ви будете вдвох працювати і жити в 0. І так EUR to CAD 1,45, Тобто лише твої 2400*1,45=3500 кад. Далі сам роби висновки їхати сюди, чи працювати на фурі в Польщі на іншу фірму і менші гроші щоб на вихідні бути вдома...
-
я навіть і не прошу прибрати. так буває стрьомно і в Україні робити. і на два місця також стараюся не розкладатися. наскільки зрозуміла - їхати треба собі тихо на своєму місці. а відносно наркозалежних, то краще взагалі вийти з автобуса і дочекатися наступного, якщо їх починає ковбасити. правило київського метро - вийди зі свого вагона і перебіжи в інший. таких персонажів кругом повно. останнім часом в Києві було багато людей з ментальними порушенням і наркозаоежних в метро. ми вже звикли.
-
На фурі зараз зарплата в Європі 2400. € за 30 робочих днів
-
Наприклад маршрут #16. На рахунок не витріщатись, ви просто не потрапляли в такі ситуації, в яких була я. Одна жінка попросила прибрати сумку з її місця, то на неї накинулась молода дівчина нейтів з кулаками і почала її бити, автобус тупо промовчав, до речі в автобусі були навіть українські чоловіки. Є дуже агресивні люди, я пересіла на сидіння від проходу, бо наступна була моя зупинка, то одна неадекватна мені почала кричати, що я займаю 2 місця, хоча автобус був полупустий. А на рахунок тих, в кого ломки чи припадки, то взагалі мовчу. Одне лише радує, що це не кожний день таке трапляється і з холодами таких неадекватів стало менше в автобусах
-
Трак це 25+ на годину. А так підеш на 15. 15 вам не вистачить ніяк.
-
Не обовь‘язково працювати на фурі
-
а в чому небезпека? і які певні маршрути, якщо конкретно, а не просто це страшне слово "даунтаун'. поки не стикалася з проблемами. на півдні зупинки всі чистеньки, з підігрівом, і люди адекватні. в автобусах ніколи не було проблем. головне - не витріщатися і вести себе спокійно, бути доброзичливим. сиділи іноді поруч ну з дуже колоритними персонажами, але вони не були агресивні, а запах то таке.
-
Вечір добрий ми с жінкою живем в Польщі вже 5 років хочемо спробувати приїхати до Канади чи можна буде знайти роботу я трохи балакаю по англійські бо працюю на фурі вона тільки по українські хочемо спробувати як то кажуть на удачу . Ми не просимо якоїсь допомоги бо маєм свої кошти . Але потрібна людина яка зможе трохи порадити на перших кроках . Працюючи на фурі маю нормальну зарплату але то не життя бачу доужину два раза на рік та і хотілось би щось змінити розумію що буде тяжко але … Дякую всім хто відповість
-
Люди мама приїжджає в гості в січні на 3 тижні. Віза в паспорті в неї є. На робочий перміт ми не подавалися. Чи потрібно їй в аеропорту Торонто щось отримувати? Чи вона просто може йти на транзит на рейс до Вінніпегу? Бо я щось не розумію чи їй потрібно щось отримувати, бо пересадка 2:40 годин KLM летить і потім westjet