Українська Манітоба
-
Потрібно оригінал листа від страхової компанії з України. Та перевести його згідно вимог MPI. Умови прописані на їх сайті.
-
Як ще по іншому зробити доказ я не знаю. Всіх хто так робив, брали листа з страхових компаній. Я зараз чекаю свого листа по пошті.
-
До 40%
-
Минулого року тут часто обговорювали цю тему і всі хто тут давно писали, що в Манітобі оте доказування попереднього досвіду відмінили взагалі і досвід поза Канадою не беруть до уваги.
-
Права можуть бути у кожного, але це не доказує що людина добре водить машину. Тому MPI просять довідку від страхової компанії що ви були власником авто деякий час і не було аварій. Наприклад, може бути проблема доказати кілька років безаварійності (до приїзду в Канаду) тільки тому, що авто було взято в лізінг і формально його страхували не ви. Взагалі в Манітобі досить складно доказувати попередню історію безаварійності ( поза межами Канади)...
-
Мені нещодавно прийшов лист про оплату за посвідчення і якраз був рік водіння. Дали +1 до рейтингу, оплату за посвідчення опустили на 5 доларів і щомісячний страховий платіж на 6 доларів.
-
Та ні , в Канадіан тайр . Я виходжу , перед мною indigenous вийшли з рюкзаками , ніхто ні слова не сказав . До мене підходить , каже покажи що в рюкзаку . Я кажу то тайна, і що не хочу її розкривати , і питаю, чому він інших не попросив показати , на що він мені каже “don’t complain “ , тут я згорів 😂😂 Кажу , а що ще мені робити ? Може віддати тобі гроші , та є трансфер зробити ? У охоронця мова з анг не дуже , можливо тому він так спілкувався , тут менеджер підійшла , і каже , все ок . І вибачилась за нього .
-
В мене є знайомий, який приїхав 6 років тому, то казав що йому зарахували український досвід і дали непогану знижку. Але сам казав, що це вже не враховують і що йому просто пощастило тоді з тим працівником, що розглядав його документи)