Українська Манітоба
-
Придивіться краще до тулума. Канкун дуже кримінальне місто.
-
А в яке місто їдете?
-
Пораджу придбати страховку якщо такої нема. Бути обережним на вулицях, там небезпечно. В аптеках пропонують часто наркотики коли йжеш за памперсами. Купувати продукти в волмарті. Таксі там дороге, тому добре на громадському тоанспорті пересуватись , він Ок. На зупинках є тьоті, типу кондуктори. Ти їм кажеш куди хочеш доїхати і вони самі саджають тебе в автобус. Ціна питання пару доларів. І будьте готові до гірше ніж єгипта приставання до вас.
-
Ну так, ну так. Ніхто ж не спорить
-
Тоді шукайте безкоштовного психолога( тут десь хтос ділився посиланням) Бо настрій у вас такий що зочеться обійняти
-
Тоді раджу звернути увагу на пост Дмитра. В нього шикарний пост був про страхування життя. 🙄
-
-
Вчора балакала з канадійськими подружками про відпочинок. Я тут ніде не була, то розпитувала і про Мексику, і про Ямайку, і про Філіпіни. То про Мексику мені обидві сказали, що якщо ти була на пляжі одного разу і бачила їхні піраміди, то ти вже бачила всю Мексику. Не знаю наскільки то так. Розкажете потім свій досвід.
-
Якщо самому готувати, то там дешево. В самому Канкуні зупинятись би не радила, краще Playa del Carmen. Головне дивіться чи пляжі чисті там де ви поїдете, бо у Мексиці велика проблема з водорослями. Курорти їх більш менш чистять, а на публічних пляжах проблема. Ну і звичайно проблема з безпекою, але це ви напевно самі знаєте;-)
-
Я ще пораджу глянути ролики в Ютубі, відношення міграційних служб Мексики до людей с паспортами СНГ, може статися так шо відпочинок закінчиться так і не начавшись. Мене не посадили на літак у Брюсселі до Канкуна бо авио компанія не хотіла потім безкоштовно мене повертати. Тому раджу користуватися для Мексики виключно туроператором і купувати в них тур до Мексики. Бо самому планувати то таке.... можно втратити гроші і настрій.
-
Найкращі піраміди дуже далеко від моря, в районі Мехіко сіті. Це для тих хто дійсно історією цікавиться. А взагалі Мексика велика, відпочинок на тихоокеанському узбережжі дуже відрізняється від Карибського. У цілому Мексика дуже відома сервісом і дешевизною, курорти в більшості величезні і добре організовані. Мінус- загальна безпека у останні роки, дуже погіршується ситуація
-
Вітаю панове. Підкажіть будь ласка чи є сьогодні десь можливість роздрукувати 2 листочка А4? Ми то живемо в Осборн районі, але поїду в любі інші. Дуже дякую за допомогу