Українська Манітоба
-
В мене більше спільного з 40 річними бізнесменами ніж з 25 річними клубними хлопаками. Питання? Більше того, я знаю більше і бачив більше ніж мої брати у свої 35-40 років
-
Там персонал іноді ще такий, що ти думаєш,як вони дожили до 25+ років . Особливо охоронец с Canadian tire(polo park) ,африканець,який наказовим тоном каже : « don’t complain” 😅😅 Згоден з Кариною , краще альтернативу шукати , ніж давати тим додікам заробити пару баксів 😂
-
Взагалі дивний магазин Кожен раз коли туди приходжу, реакція інша Іноді мене бачать і кажуть залишити Іноді бачать і пропускають Іноді бачать вже в залі і наздоганяють А іноді нікого немає і спокійно собі входжу
-
А я коли прав рюкзак пізніше, знайшов конверт з купою грошей і подумав "і я їм залишав СТІЛЬКИ?"
-
-
Уявляю собі, ідеш така по магазину, а у тебе повні руки цінного: телефон, гаманець, щось ще. І ти така в охапці то все несеш :D А уяви я перший раз коли до них потрапила - я тільки пару днів як в Канаду приїхала, рахунок ще не відкрила, гроші в готелі боялася лишати і носила в рюкзаку стопку баксів. От би весело було б іти з ними в руках по магазину ага
-
Ну я забрав (про все що пам'ятав 😂) і віддав Бо той рюкзак в мене вже більше 16 років (outventure one love) і мені здається будь-що я куплю буде дорожче за рюкзак 😁