Українська Манітоба
-
Ахаххаха
-
Та може місяць чи два тому. А коли отримав адресу злився 😔
-
Коли?
-
Пісюна нехай посмокче
-
Двома менше стане
-
Цей може тільки своїх
-
путіна нехай піде заріже
-
Ну от цього дебіка кікнули вдруге. Прийде адмінам плакатись - знову розбанять? )
-
Це типу смог з лісів такий зараз? Непогано, аж стійкий смокед запах
-
Моя свекруха два рази до нас приїжджала так до Польщі. Я їй шукала потяг і вона показувала на вокзалі скрін і купувала квиток у касі. Є сайт або додаток KOLEO. Там вбиваєте Przemysl Glowny і кінцеву зупинку і там буде запропоновано варіанти. Шукала автобуси, але не в усі міста вони їдуть. Потяги тут дуже розвинені, хоча і запізнються. Коли будете обирати маршрут з пересадками, то треба щоб між потягами хоча б 40 хвилин було. Наш власний досвід затримка потяга 2 години. Але частіше хвилин 10-15. Часто треба колію змінити то краще брати запас і по більше. Може щє я бла бла кар чи щось таке, але я в цьому не знаюся. Гугл може більше знати
-
На сайті Інтерсіті польського можна, можна прямо там на касі купити, чи там же на місці у спеціальних автоматах
-
А ми їхали від Перемишля автобусом, було зручно. Він за 50-100 метрів від жд вокзалу
-
Залежить від кількості «туристів», ми декілька разів їздили, то 2-4 години затримка була