Українська Манітоба
-
О май гад. Ріл? Вона не має ліцензії наскільки знаю
-
Тоді шукай способи як то можна пофіксити почитай книжки про стрес про інші речі і т.д.
-
Може я не так висловилась. Це я про себе. Бачу що Вам погано, але в допомогу не вірите і не потребуєте, а я замість щоб заспокоїтись і жити собі далі, все міркую і міркую. Професійні на те і професійні, щоб не бути як мамкини))) Скільки Ви їх перепробували, щоб казати що всі такі?
-
Ні, то з авою кота хотів стрибати
-
Я не жартую. Я був соціофобом і боявся за хлібом ходити у 16 років, щоб ти розумів і ніколи не працював в Україні, синдром вивченої безпорадності і ще купа всього мав у голові і сам з цього стану вийшов, був у токсичних комюніті. Багато чого прийшлось вивчити, щоб взяти під контроль своє життя
-
Ми щось втратите , якщо спробуєте ? Воно безкоштовно. Ви ж не хочете нічого змінювати . Не тому що не вірите , в тому що вас і так збс , а вдруг допоможе ? Тоді ж не пацан зовсім , усьому чату мозги війеп, що нічого не працює 😂 так що хай воно і залишається 😂
-
А що ти хочеш почути? Ой бідненький, ти такий один на світі. Твої проблеми в абсолюті унікальні і ніхто подібного не бачив. Ні один психолог не зрозуміє тебе і ми також. Бо ми всі щасливі дебіли в кого немає проблем? Імміграція нікого не мотає по стінам, ніхто не розлучається, всі живі і здорові