Українська Манітоба
-
Цікаво дізнатися це тільки в мене такі нереальні показники 492квт. Дивився платіжку у друзів в котрих 5ти квартина домівка з сушкою/пралкою то в них на 7 чоловік 400кв ледь накрутило. В мене звичайна квартира без пралки. Кондиціонер цілодобово не працює. Минулий місяць взагалі був холодний не вмикали два тижні. Це перша платіжка. Показання при заселенні були вірні. Заселилися з 1го числа а розрахунок з 30го. 🤡
-
HEALT CARD Ще немає пластикової карти, при оформленні заявки на отримання карти, не дали ніякого номеру. Писала на пошту, відповіді ніякої немає. Потрібно терміново до лікаря, підкажіть будь ласка що робити в такому випадку? Де можна взяти номер хелт карти?
-
Є програма Smilе Plus в Вінніпезі. В моєї доньки теж була така проблема, правда просто хитаються два зуба передніх. Набрала до них в пн, нам назначили зустріч на пт. Суть програми - платите тільки 30 cad за прийом і все. Приймають сімей з України, мене спитали, чи тільки по CUAET приїхали, при візиті показали хелс карту і все. Зробили чистку зубів дитині. Виривати не стали, бо лікар не рекомендувала. На вересень і жовтень назначили прийоми, змінити дві пломби. Навіть на січень записали на нову чистку (раз в пір року))). Ми задоволені. wrha.mb.ca/oral-health/smile-plus/
-
Хто знає, є якісь зараз парки з атракціонами для дітей в Вінніпезі? Куди дитину можна зводити? Авто не має, тому цікавить саме місто.