Українська Манітоба
-
Ну так мова і шла за те що не треба їхати.
-
Дуже дякую👍
-
Це взагалі не те саме. Коротше якщо все у людей добре в Польщі я б сидів у Польщі. Це моє особисте бачення. Кожному своє Для мене Польща не варіант.
-
Отже залишається мова, яку можна вивчити на курсах. Цього рівня для роботи і подорожей більше ніж достатньо.
-
Про мову/ Саме тому я і написав що для когось це плюс. Я знав англійську і вивчення дитиною англійської значно перспективніше ніж Польської, (тому що міжнародна і значно більш розповсюджена) (тож для мене це однозначний плюс) Про школи - чесно кажучі в Україні державна школа була проста атас яка погана, здебільшого через дітей що там навчалися (не усіх а деяких) За 3000грн я знайшов фантастичну школу. Так сама будівля була досить стара і не така гарна як тут у Канаді але навчання там було ідеальним з моєї точки зору, вчителі просто топові і за позовом дущі а не професією. Комьюніті - учні поведінка ітп, не гірше ніж тут.
-
3⃣ це майже в будь-якій країні порівняно з українською школою. Інші пункти також майже всюди. Замість англійської буде польська/німецька і тд.
-
Скажу так, плюси деякі є. Для когось вони будуть плюсами а для когось ні: 1. Немає національних протерічь 2. Англійська мова 3. У школах для дітей гарні умови (про безпосередньо навчання важко щось сказати, не все однозначно у цьому) 4. Взагалом місцеві люди дуже позитивні. Мінусів багато, хто каже що їх немає то не правда.
-
Друзі! 💙💛Давайте зробимо #ЗСУ різдвяний подарунок - бандеромобіль від Українців Манітоби. Можливо саме це авто врятує не одне життя і точно наблизить нашу перемогу. Нас в Манітобі тисячі. Вірю нам по силах назбирати на пікап, а то й на два. Кожен долар важливий! Разом до перемоги! Слава Україні! Слава ЗСУ! Dear friends! Let's send a Christmas present to Ukrainian Armed Forces from Manitoba - a Batmobile that will save lives! Support Ukraine's bravery! #автодляЗСУ #standwithUkraine #secondfrontUkraine [http://ffnd.co/n/MHBd1g/34444](http://ffnd.co/n/MHBd1g/34444) Увага - Freefunder в USD (інші платформи не дозволяють збір на потреби армії).
-
Не бачу жодного плюса. Від медицини до освіти та роботи. Я не вже не кажу про інші речі, про які не прийнято писати.
-
Не згоден абсолютно 😁