Українська Манітоба
-
Добрий день. Нам в день проходження дали документ і його вистачило, аби податися на зняття обмежень. Нічого далі не приходило. Хоча пишуть, що є доречним потім самим звернутися до лікарні і перевірити результати
-
Доброго дня шановні усіх з Різдвом хто сьогодні святкує! Підкажіть будь ласка щодо медогляду. Кажу чесно закріплені - перечитав,чат уважно теж, але... Залишилося кілька питань після проходження медогляду то його треба забирати в клініці, чи на електронну адресу прийде, скільки часу після обстеження треба чекати на то медичне заключення? І health card то вона після отримання в готелі Best Western -це як медична картка і страхування одночасно? Дякую!
-
Ось посилання на сайт: www.booking.com/flights/index.uk.html?aid=357014&label=gog235jc-1FEg1mbGlnaHRzX2luZGV4KIICQgVpbmRleEgpWANo6QGIAQKYASm4AQfIAQ3YAQHoAQH4AQKIAgGoAgO4Ar3loJ0GwAIB0gIkZDA1MTk0YjAtYWUwMi00ZDA1LWJhYjItZTcwMWFmOWMzYjRk2AIF4AIB&sid=7beb4d98f66e985743cb37cddf6dc489 Також можна завантажити додаток, дуже зручно.
-
Перепрошую, 2 місяця з 1 класом шукаєте роботу? Просто для себе, щоб розуміти ситуацію
-
В нас 2 чемодани. Ми з готелю маємо виїхати 29 грудня(( Хоча, якщо пояснити, то думаю не виженуть...
-
Подивіться квитки на лоукості flyswoop до Манітоби, на 6 січня з Гамильтон - Вініпег ще дорого (сьогодні купляла) але після цього числа є достатньо дешеві по 50-90 cad на людину. Проте багаж додатково оплачувати, 58 за кожний чемодан, не знаю може в вас багато багажу. Проте спробувати і подивитися для себе можете!
-
Безкоштовні білети є. Навіщо купляти?
-
Сьогодні бачила в іншому чаті що писали якщо сім оператор pre paid, то не платиш і послуги не надають , і нічого більше не відбувається. а якщо пост пейд, то вже може капати кредит, це і логічно. але сама вже пару тижнів цим питанням маюся. Думаю залежить від сім оператора ще. в вас який? сподіваюся хтось ще тут відповість на наше питання більш конкретно)
-
Ну раз мова про взуття пішла, то значить процес іде )
-
Ви влаштувалися на нову роботу?
-
Сейфті шузи не вимагають?
-
Я такі взяв.