Українська Манітоба
-
Цікаво, спробуємо
-
при виборі зворотнього рейсу не дає вибрати без багажу, а одразу закидує мінімальний багаж, і після введення фіо, і повного перегляду багажу-не дає його скинути, типу всьо...зарезервовано. Це їх політика? Автоматично додавати багаж на 1 переліт? Чи варто спробувати ще реєструватись? Бо це вже 10 спроба...
-
Хочу поділитися негативним досвідом. Купувала квитки через Ківі для мами та племінниці (з Канади до Польщі). Пересадка у Дубліні з Вестджета на Райенер. Останній стягнув по 55 євро за реєстрацію, бо не в них купили квитки. Я просто в шоці, бо онлайн реєстрація не пройшла, люди англійською не говорять, до того ж були втомлені вже. Просто свинство. Я летіла рік тому з дітьми з Польщі до Дубліну і нічого не платила, реєстрацію також проходили в аеропорту.
-
Так, а при чому тут агрегатор Kiwi? Реєстрація в аеропоту від лоукостерів, зазвичай, коштує гроші. Why is Ryanair charging me to check-in? Your boarding pass must be printed on a single A4 page or downloaded through the Ryanair app. 6.2.4 Unless you have a Plus or Flexi Plus ticket, if you do not check in online more than two hours before the scheduled departure time, you will be charged the airport check-in fee set out in our table of fees. www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/terms-and-conditions/termsandconditionsar_1379164564#:~:text=Your%20boarding%20pass%20must%20be,in%20our%20table%20of%20fees.
-
Так я не про ківі. А про те, що ми не змогли пройти реєстрацію онлайн. І таких історій саме про райенер безліч.
-
Дякую, так мене цікавлять наші новоприбулі лікарі, які проходять цей довгий шлях отримання канадської ліцензії.
-
Ви хочете отримати мед.ліцензію? Я правильно зрозуміла?
-
Нажаль мої пошуки поки що безуспішні... можливо "назбираємось трошки" і самі її створимо😆 як не крути, на початку такого важкого шляху, краще триматися разом