Українська Манітоба
-
В Україні в Запоріжжі незважаючи на постійні обстріли відкривають нові клініки. Велкам без черг)
-
Я на початку травня відіслала документи, на себе і на маму, окремими конвертами. Мені на початку липня прийшов чек. По мамі такий лист як у вас, що документи знищено і більше нічого. Всё робила теж по інструкції. Може наступного кварталу вишлють.
-
Дивлячись як він вирішить. Якщо це може почекати то можна від 3 міс чекати, а якщо терміново то 3-4 тижнів
-
Біда з цими лікарями 😂 а ще перелопатила купу клінік, які надають стоматологічні послуги і, можна зробити висновок, що прайс - секрет за всіма печатками світу. Як в інстаграмі «відповіли в дірект») на даному етапі потрібна консультація, але не знаєш у скільки і де вона виллється …
-
Я до сімейного останнім часом часто іздю як перекладач для своєї мами, і помітила таку особливість: якщо призначено апойнтмент в першій половині прийомних годин (ну, годин до 10 ранку грубо кажучи), то приймає в назначений час. Якщо після обіду десь, то можемо і півгодини після призначеного часу сидіти і чекати, поки він звільниться і прийме. Мені здається, що залежить як довго попередні пацієнти у нього сидять, може графік перекособочується якось. А в дантиста (ну, мого) такого немає. Там чітко «у нас сьогодні чистка. О - бачу дірку внєзапно. Ні, пломбувати її сьогодні не будемо, бо не встигнемо. Зроби, Аня, інший апойнтмент на ресепшені, і приїжджай на пломбу». Якось так.