Українська Манітоба
-
-
Вибачте будь ласка. Це не Хейт , а просто цікаво, навіщо новоприбулі зі старту винаймають таке дороге житло ? Просто дійсно цікаво. Навіть якщо гроші є. Я ось помічала, що багато дорогого житла саме українці орендують. Просто нафіга ? Якщо 2 бр можна у тихому районі винайняти за 1200 баксів Рік назад ми навіть за 1050-1100 дивилися і були норм квартири
-
Всім доброго здоров’я! Три місяці в Онтаріо (блище до Торонто). Вирішили що не потягнемо, висока вартість оренди. Нас троє, я дружина і дитина (3 роки). Поділіться досвідом пошуку житла, роботи, вибором міста.
-
Батьки завжди мають доступ до навчального процесу дитини.
-
Нічим.
-
Повідомлення від урядової агенції Financial Consumer Agency of Canada (FCAC): Якщо у вас стались непередбачувані фінансові витрати і ви не можете заплатити платежі за боргом в банку, у вас є кілька опцій, про які ви можете домовитись з вашим банком: - Відкласти платіж за іпотекою на 1-2 місяці. - Знизити відсоток за кредитною карткою. - Кредитні канікули на платіж за кредиткою. - Звернутись до фінансового радника за порадою. Зверніть увагу, що вам точно треба буде піти до банку, щоб переговорити з вашим фінансовим радником віч-на-віч та надати деталі вашої фінансової ситуації. Підписуйтесь @UkrainianCanada - канал @UkrainianCanadians - група