Українська Манітоба
-
Майже нуль.
-
А як так трапляється що наприклад,якщо власник салону має ліцензію то робітник може прийти працювати і без ліцензії?це все на руки власникам бізнесу не маєш ліцензію будеш мати копійки
-
Ліцензії мають бути. Слава Богу що тут лікарів цінують більше ніж будь яких «майстрів»
-
Я вам за ліцензію ви мені про лікарів.
-
Пахаючи з ранку до ночі впринципі всюди заробиш.
-
💯 погоджуюсь. реальність така що потрібно пахати ось і все
-
Щодо манікюру: така враження що в Україні так звані «майстри» манікюру чи вій заробляли більше ніж лікарі. Ось де маразм
-
Дурість.ви були на цих курсах?в мене жінка ходила тут щоб отримати ліцензію на манікюр,це така тупість що просто жах.вчать що не можна ножицями ногті травмувати і все таке.чому в Україні нема ліцензій на все це і все нормально працює.тут є ліцензії і майстри взагалі будто руки із дупи ростуть(кажу за місцевих)
-
Сюди раніше емігрували бо був тут реально середній клас,і не поганий рівень життя,зараз його стає все менше.в мене знайомий працюючи в манітобі на траку зміг у іпотеку купити будинок у нанаймі онтаріо у 2020 році за 450.000$ під 1.8%,зараз будинок коштує 700.000 + відсоток вже 6%,зарплата стоїть в манітобі на місці,як була в середньому 4500 в місяць у 2020 році так і стоїть на місці.
-
Так,в мене на роботі філіппінець ємігрував сюди у 2022 році,жінка вчиться тут у кулоджі,єміграція коштувала їм 25000$,+ один семестр навчання 7000$,то він каже як би вони знали що тут все так, в житті б не їхали би сюди.
-
Так згоден,с кожним роком середнього класу стає все менше.