Українська Манітоба
-
Летів Lufthansa Франкфурт - Торонто-Вінніпег. Літак та сервіс хороші. Наш рейс затримався та дуже довго чекали на WP, тому запізнилися на літак. Вони відмовились надавати квітки з тої причини, що за їх умовами, якщо навіть літак затримався, але є більше півтори години на пересадку, то вони не повинні надавати інші квитки. (Затримки по видачі WP їм байдужі). Доречі було майже 4 години між рейсами Якщо б не red cross, то й ночували з дитиною в аеропорту.
-
Не має різниці. LOT та Lufthansa мають дуже гарний сервіс. У Франкфурті дуже великий аеропорт, дуже великий пасажиропотік, дуже ретельний огляд(я такого ніде не бачив, перевіряли серійний номери ноутбуку навіть). У Варшаві, на мою думку, набагато простіше та легше
-
А Ви давно летіли? Я з дитиною буду їхати в жовтні через Торонто. Треба буде отримувати візітор рекорд на дитину, в мене ворк перміт вже є. Після вашого повідомлення, якось і 4 години транзиту вже не виглядають так обнадійливо 🫣
-
в котрий раз сьогодні підтвердилося, на скільки взагалі тут в канаді неймовно тупі лікарі, якщо їх так можна назвати💀 4 лікарі неправильно призначали мені лікування для гострого середнього ОТИТУ. це яким треба взагалі бути? і на такі недознання стільки вчитися? треш
-
Вітаємо, Vladimir Zapi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну розкажіть, що вони вам назначили і як ви умудрились ж 4 лікарів знайти, як тут всі розповідають по черги на пів року до одного В мене є досвід з лікарами з України до такої стерні що за два місяці лікування вушної болі, я вже сам вивчив по довідникам що потрібно приймати