Українська Манітоба
-
Підскажіть де купити матрац за адекватною ціною новий
-
у мене одного сайт гов-ту Манітоби лежить?
-
How do I fix error 1000 on Bell Fibe? Bell Hub 1000 On your modem, locate the power cable. Remove the cable. Wait 10 seconds and reinsert the cable. The lights on the front will blink as the modem goes through its start-up routine. Wait until the WAN and INTERNET lights turn blue. Your modem is now connected to the Internet. support.bell.ca/internet/connection-help/troubleshooting_error_codes_with_my_home_hub_modem?step=2#step2
-
Нічого страшного, ми так минулого року переглядали.
-
Друзі , питання може смішне , але хелп Ми не продовжили контракт з лендлордом і він почав пошуки нових орендарів , запланував перегляди Підкажіть , наскільки критично прям прибирати перед такими переглядами ? У мене руммейт не вдома , а там бардак у нього в кімнаті , речі розкидані , чи не буде питань через це у проперті менеджера ? Хто взагалі дивився квартири де жили люди , чи чисто там було ? Дякую
-
Робили перезагрузку?
-
Вітаємо, Serge! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Уважніше читайте дякую)
-
Дівчино я не сказав шо він лікує це ви написали це. Я сказав що допомагає від ангіни швидко і все. Щоб вилікувати ангіну треба робити операцію і все.