Українська Манітоба
-
Летіли навесні, у Варшаві сказали, що багаж не треба забирати і реєструвати Чомусь вирішили чекнути у Торонто все ж таки, що з нашим багажем – виявилось, таки треба було забрати і зареєструвати заново. Хз, що було б, якби не зробили того - може, й долетів би, але історія така :)
-
Якщо ви поціновувач справжньої грузинської кухні (як я 🙂), то, відвідавши цей ресторан, ви зрозумієте, що то НЕ автентична грузинська кухня. І близько не автентична. Але. Я цей рестік для себе розглядаю як «кузня за мотивами грузинської, десь рядом валялася - і ну і що, все одно смачно». Мені особисто там дуже смачно, ми часті гості в цьому закладі. Але не раджу йти з очікуванням «от зараз я справжнього шашлику влуплю».
-
То була відповідь на друге питання. Квиток придбаний на сайті LOT мав бути єдиним квитком (тобто в Торонто мав бути транзит та не було би потреби забирати та реєструвати), але чомусь вони так не роблять. Саме краще списати у Варшаві, коли будете здавати багаж. Ми летіли Lufthansa, квитки купували у них на сайті. То вони оформили транзит в Торонто. Так як ми не встигли на рейс до Вінніпегу, то наш багаж полетів без нас) Скоріш за все це залежіть від того, яка авіакомпанія Канадська. Якщо вони в одному альянсі, то мають змогу робити транзит
-
Це стандартне правило в Північній Америці. Якщо вам потрібно проходити імміграційну процедуру то багаж "проходить" її разом з вами. Щоб не сталося що вас не пустили в страну за якоїсь причини , а авіакомпанія повезла ваш багаж далі. Але в останні 2 роки чого тільки не було. І багаж доїжджав до кінця без перереєстрації, і навпроти - обіцяють що багаж долетить до Вінніпегу, а він тиждень крутиться на каруселі в Торонто.
-