Українська Манітоба
-
Дешевше купити принтер, відсканувати свої доки і повернути принтер
-
Добрий день . Підскажіть будь ласка, прийшов рахунок за hydro , але показники не знімали , бо не було попередження . Рахунок прийшов набагато більший , я думаю що по минулому року дивились показники . Зайві гроші залишаться на рахунку , і я можу потім не платити ? Чи вони на депозит впадуть , і я не зможу їх відразу повернути ?
-
Продається Hyundai sonata 2012 2.4 Відбудована Сефті Пробіг 225000 км Шкіряний салон Хороший стан 7200 Торг біля капоту Знаходиться в м. Стейнбах
-
Я теж першим ділом завжди їжу перевіряю по фоткам і відео інших туристів 😂🙌
-
Добрий день , чи комусь прийшов новий закордоний паспорт або чи змінився статус після виготовлено, бо два місяці тому коли відписали з посольства то казали у першій половині вересня мають прибути з України , але зараз невідповіжають і взагалі тиша !?Дякую
-
Part Time робота на позиції Banquet Server. Буде гарним доповнення до основної роботи, оскільки графік і кількість змін дуже гнучкі - є як пізні вечірні, так і денні та ранкові зміни. Оплата: базова ставка + % від Tips. Локація - в районі аеропорту. У апліканта має бути розмовна англійська + бажано відповідний досвід роботи. Вже декількох аплікантів відібрали і скоро набір закриють, так що варто поспішити. Бажаючі - пишіть мені в приват та надсилайте ваше резюме.
-
🌻🌻🌻Доброго дня. Прийшло схвалення для WINNPASS. Написано щоб забрати треба цей лист принести. Чи достатньо показати в телефоні, чи треба друкувати? І також написано ID that confirms you reside within the City of Winnipeg. Що це і де взяти, якщо живемо в готелі??
-
WELCOME PLACE та волонтер з Конґресу Українців Канади — Манітоба Якщо вам цікаво обговорити досвід імміграції у Манітобу, імміграційні програми, які підходять українцям, та поставити питання тим, хто вже пройшов цей процес, приходьте 17 вересня (неділя) о 12.00 за адресою 521 Bannatyne Ave. ⚠️ Це суто інформаційна сесія, безкоштовна, жодний з організаторів не є імміграційним консультантом і консультації ми не надаємо!
-
Доброго дня. Чи може мені хтось підказати таке питання: отримали ворк перміт в Торонто і не побачили, що немає позначки CUAET. В готелі вимагають і відправили до аеропорту Вінніпегу. Там подивились перміт, візу в паспорті і сказали, що нічим допомогти не можуть, так як в системі в них стоїть, що приїхали не по куает, хоча це не правда. Як таке можливо? І як це можна виправити? Що робити? П.С. до IRRC дзвонили, там автовідповідач переправляє до кризової форми, форму заповнили, але,думаю, відповідь будемо чекати довго.