А хто не визнає? Це очевидно. В багатьох містах Канади є проблеми. Немає ідеальних ніде. Однак, Вінніпег - чудове місто. А, і підтримка українців тут на першому місці в Канаді.
Я розумію про що Ви. Кожен з нас все бачить і робить висновки для себе. Я реально дуже рідко стикався з проблемами громадського транспорту, але повірю що вони є. Я описав свій власний досвід. Звичайно це далеко не ідеальне в цьому і деяких інших планах місто, мені здається ніхто такого і не каже.
Побудована на російських наративах. "Антидепресанти" та "пластикова їжа" - це невід"ємні елементи російської критики країн Заходу, які підтримують Україну.
Вони любязні тільки до володарів канадського паспорту. А співвітчизників готові з’їсти. Саме головне як в групі питають чи їхати до Канади, вони її критикують в пух і прах. А якщо ти скажеш те саме - то ти невдячна скотина
Проблему з автобусами просто необхідно визнати і знайти рішення. Але ми цього не зможемо зробити. Тому, мабуть, так емоційно більшість з нас і реагує….